Otteluseurantaketju Liiga 17.4.2015 (2. finaali + pronssiottelu)

  • 54 841
  • 654

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Mlukko vois pyytää faneilta julkisesti anteeksi tämän ja edellisten 3 pelin peliesityksiä. Sen verran ovat kusseet fanien nilkoille. Voi voi mikä lopetus kaudelle.
51 vuotta pettyneitä raumalaisia. Anteeksipyydettävien jono yltää ganalilta Laitilaan.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Nyt Tampereelle sellainen 120 minuutin peli, niin huomenna voi olla mielenkiintoinen ottelu..
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näkeekö jostain Donskoin peliajan kolmeen ekaan erään? Ihmettelen jollei ole reilusti yli 20 minuuttia. Johonkin väliin tuntui pelaavan putkeen ylivoimaa ja alivoimaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
JYP vei pronssia, ja ihan ansaitusti, tää kausi loppu sitten voittoon! vähän erikoiset fiilikset, kausi olis voinut kestää vähän pidempäänkin.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi ihmeessä Davis on viltissä, mutta Kaspar pelaa? Davis on edes yrittänyt.
Ei se riitä jos ei osaa pelata edes auttavasti. Kaspar on kyllä armoton läski, mut se on tehny hei 16+16 Jurgrassa, hei
 

Hode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vatsalaanmakoilevatnaamansapitelijät
Hienot Finaalit. Saa pelata ja taklata! Veskarit vetää hyvin, vaikka media yms..tekee heistä juttua. Kärpiltä loistava nousu kolmannessa erässä!!
 
Suosikkijoukkue
Lukko
51 vuotta pettyneitä raumalaisia. Anteeksipyydettävien jono yltää ganalilta Laitilaan.
No edelliset pari kautta ollaan vasta tosissaan taisteltu jostain. Kaudet 1964-20xx ovat olleet enemmän tai vähemmän harrastekiekkoa. Ei siinä mitään jos tosissaan yrittäisivät mutta kun hävitään munattomalla kiekolla. Vituttaa kun kehtaavat edes hymyillä peli jälkeen.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaspar saa sentään syötettyä kiekon omille. Se on varma, että jos Davis kiekon saa, niin se kiekko ei ainakaan päädy omille takaisin. Eikä maaliinkaan.
Davis kuitenkin hankki yhen yv:n ja luistelee. Kaspar vetää liukua, eikä sen syötötkään ole kauhean kovalla prosentilla onnistuneet. Kyllä Kaspar on mielestäni ollut koko kentän surkein.

Nutivaaralta muuten aika uhkarohkeaa pelaamista, kun viimeiset 10 minuuttia pelasi täysin hyökkääjänä. Ei ainakaan yritä vain selvitä kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös