Otteluseurantaketju Liiga 11.4.2015 (6. välierät)

  • 54 511
  • 660
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan ok erä Kärpiltä, vaikka pari lapsusta tulikin. Loppua kohden alkoi JYPilläkin piiputtaa, saa nähdä kestääkö loppuun asti. Yksi kohtalokas tuomarivirhe JYPin ekassa maalissa, mutta eiköhän tässäkin 60 minuutin jälkeen parempi juhli.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä Kärpät vielä tämän kääntää, ei huolen päivää. Kärpät tiivistää peliä toisessa erässä ja tulee heti erän alkuun tasoihin, siitä sitten kärsivällisesti ohi. JYP hakkaa kahdessa seuraavassa erässä päätään eilisen kaltaiseen puolustusmuuriin.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No ei tassa pelissa nyt ole ollut kyse siita etteiko lukko paasisi hyokkaamaan vaan siita etta tappara teki kahdesta paikasta kolme maalia ja lukko taas vetanyt tolppia omista paikoistaan..

Ei Lukko ole kyllä hetkeen päässyt muihin kuin vastahyökkäyksiin. Kyllä vierasjoukkue vie Raumalla peliä tällä hetkellä ja Lukko näyttää aika väsyneeltä.
 

Stieg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Kyllä mää sen ymmärrän, että yksittäisistä tuomioista itketään, kun tunteella kannatetaan. Mutta en kyllä käsitä, miten joillakin kirjoittajilla tuntuu olevan jotain kuvitelmia salaliitoista, joissa joukkuetta x suositaan systemaattisesti. Tai ainakin sellaiseen vihjaillaan. Miettikää nyt vähän aikuiset ihmiset, teille nauretaan täällä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko Kärpillä kaikissa kypärissä joku vieteri, joka laukeaa Marjamäen painaessa nappia? Ihmeellisesti kypärät pomppi taas päästä.
Vaikka Jypin puolella tässä sarjassa olenkin, niin olihan ainakin tuo Lahde jäähy täysin ansaittu.

Typerä sääntö mielestäni, että kypärän päästä irrotessa ei saa jatkaa pelaamista.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ei Lukko ole kyllä hetkeen päässyt muihin kuin vastahyökkäyksiin. Kyllä vierasjoukkue vie Raumalla peliä tällä hetkellä ja Lukko näyttää aika väsyneeltä.

Joo sen kolmannen maalin jalkeen on ollut tappara enemman kiekossa kylla.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lukolla oli ekassa erässä omat paikkansa kyllä, mutta tänään on pomppinut Tapparalle. Eiköhän pitkässä sarjassa pomput kuitenkin mene lopulta tasan.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotain rajaa puusilmäisyyteen. Näitkö hidastuksen? Ruuveilla pitäisi ilmeisesti olla päässä kiinni.
Usko pois noilla remmeillä saa sopivan kokoisen kypärän siihen malliin päähän kiinni, että lähtee suurinpiirtein pää mukana. Nämä on taas näitä pelaajien diivailuja, että ei haluta pitää remmiä juuri ollenkaan kiinni. Sama näiden "kaulasuojien" kanssa. Ei näytä coolilta ja kaula hikoaa jos olisi kunnollinen kaulasuoja.

E: Sääntö on toki typerä en minä sitä puolustele.
 
Itse jos pelaisin kiekkoa, niin kyllä mä ainakin pitäisin kypärää sen verta tiukalla että se ei lähtis pienestä kontaktista pois. Ihan oman turvallisuuden takia. Eikä tarvis jatkuvasti lähtee vaihtoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös