Otteluseurantaketju la 24.3.2012 (2. Puolivälierät)

  • 278 816
  • 787
Tila
Viestiketju on suljettu.

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Hyi vittu että nuo pelsut oksettaa. Saatana paitsiomaalilla tasoihin ja vittu jäähyt ois pitäny pä mennä 3-2 pelsuillee ja nuo maalit tosiaan 2-0. Pelsut tuurilla ja tuomareilla pelissä mukana. Vituttaa!

Noh noh, tuomarien perseilyt ei ole Pelsujen vika, eikä sekään että siellä saa hakata ja koukkia aivan helvetisti. Parempi niin kuin että kaikesta jäähyboksin ovi käy.

Maali oli selvä paitsio, pleijaripeli ja kaikkee, haistakaa tuomarit vittu ja muut perussetit. Ilu ja Bakke voisivat silti pelata tilanteen vihellykseen asti, junnuissa opetetaan.

Olen todella ylpeä Kärppien naamanpesusta. Toivottavasti palkinnoksi saadaan voitto.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Yhtä hyvää peliä seuraa paska vai miten se meni...Noh, onhan tässä 40 minuuttia aikaa, mutta ei nyt kovin valoisalta näytä.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uskokaa nyt Jokerit, että jäähyjä ei voi ottaa. Nyt se kostautui ja tulos näkyy taululla.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Espoossa eka erä läpsyttelyä takana. 5v5-pelissä ei oikein mitään tapahtunut koko erässä, KalPalta ei ainakaan parempia paikkoja jäänyt mieleen. Yv:llä Blues sai sitten pari loistavaa paikkaa kun KalPan neliö hajosi pahasti. Bluesilla 3-1 tilanne maalin edessä, Kuusela laukoo ja ihmeen kaupalla kukaan ei saa sudittua kiekko maaliin.

Tuomarilinja paskaa, vihelletään hipaisusta kun torstaina ei juuri mitään vihelletty.

Jos sitä ruettas pelaamaan.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näinpä erän lopun siitä HIFKin maalista lähtien. Oli kyllä kuutamolla Jokerit. Toivottavasti erän alku meni paremmin ja toka & kolmas kokonaisuudessaan PALJON paremmin.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kyllä on Kärpät muuttunut joukkue! Nyt tuo touhu alkaa näyttää jääkiekolta. Täysin ansaittu 2-1 johto, jonka oikeasti kuuluisi olla 2-0... Paitsiomaalit vituttaa kyllä aina, mutta ei auta, peli on silti voitettava. Humlille sais kyllä lyödä jonku pakkopaidan päälle, innokkaasti koittaa hankkia jäähyjä kokoajan. Ei kai siellä boksissa noin hauskaa ole?
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Se on oikeus ja kohtuus että Kärppiä vastaan menevät tuomiot.

Vuosien mittaan sen verran ovat vielä edellä että shhhh.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Uskokaa nyt Jokerit, että jäähyjä ei voi ottaa. Nyt se kostautui ja tulos näkyy taululla.

Ongelma on se, että vastustaja ei lähde vastaavista rikkeistä boxiin kuin meidän pelurit. Toisen Granlundin huitominen oli ihan verrattavissa Lahden huitomiseen ja Liivikille olisi kuulunut selvä jäähy siitä jälkipelistä. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että ei voi vaihtovirheitä tulla kahdessa matsissa putkeen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Aivan loistavaa kiekkoviihdettä Helsingissä. Juuri sellaista poffia kuin pitääkin. Toivottavasti HIFK voittaa sillä tätä seuraa mielenkiinnolla mahdollisimman pitkään. Muilla paikkakunnilla suht tylsää vääntöä.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin taas perseiltiin alun hyvä peli-ilme ja kustiin omiin muroihin, ja naapuri kiittää. Jäähyt pois toiseen erään.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kylläpä oli huono erä Pelicansilta. Miten voi peli-ilme muuttua parissa päivässä noin paljon. Taisi tulla torstaina voitto liian helposti kun nyt näyttää peli niin saamattomalta. Ei näitä pelejä kuitenkaan seisoskelemalla voiteta. Hommaa ei auta kyllä yhtään että siellä on vielä Kuusela imuroimassa. Kärppien toinen maali upposi kyllä luvattoman helposti. Jos vielä helppoja menee, niin Juvonen vaan rohkeasti maaliin.

Tämä oli se meidän oljenkorsi. Pelsut tulee vähän takki auki/flegmaattisesti ja saadaan heti käännettyä torstain katastrofi toiseen suuntaan. Hovisen jäänti pois ottelun alla on varmasti antanu lisäboostia joukkueelle. Jäähyjen myötä Pelsut otti otteen, mutta onneksi tuli tuo johtomaali.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Hyvin taas perseiltiin alun hyvä peli-ilme ja kustiin omiin muroihin, ja naapuri kiittää. Jäähyt pois toiseen erään.

Tässäpä ykköserä kokonaisuudessaan.

Paljon puhuttu Turo Järvinen osoittikin sitten tärkeytensä joukkueelle kolaamalla itsensä ulos pelistä. Todella turha ja törkeä taklaus selkään. Mikähän siinä on että PW ja Järvinen koittavat kumpikin noutaa meidän heikointa lenkkiä?
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Voin vannoa että jos Hovinen olisi nyt maalissa, peli ei olisi Kärpille 2-1. Vituttaa semisti... Eikä vähiten siksi että poissaolon syy on täysi mysteeri (pelottaa että vanha vamma uusiutui)
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Ihan hirvee riski, kun ikinä jääkiekon historiassa näin ei ole käynyt. Kiekkolatteudet-ketjuun nämä. Idioottimaista käytöstä tietysti, koska käytöstavat.

Älähän poju puhu paskaa!!! Onhan noita sattunut ihan tarpeeksi.
 

Betoz

Jäsen
Ongelma on se, että vastustaja ei lähde vastaavista rikkeistä boxiin kuin meidän pelurit. Toisen Granlundin huitominen oli ihan verrattavissa Lahden huitomiseen ja Liivikille olisi kuulunut selvä jäähy siitä jälkipelistä.
Lässynlässyn. Helvetin hyvä tuomarilinja ollut. Toivottavasti pysyy samanlaisena. Pelkona on, että kotiyleisö saa painostettua tuomarit tekemään vääriä ratkaisuja. Tähän mennessä tuo Lahden jäähy on ainoa, joka on tuomittu väärin.

En ymmärrä, miten täällä jotkut voi sanoa Boumediennen taklauksen olleen puhdas. Kyynärpää pystyssä ja suoraan päähän - ei voi selkeämpää rikettä enää tehdäkään.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olipahan huikea erä Jaffalassa. IFK on aivan eri jengi kuin perjantain perseilyssä! Pientä jälkipeliä, kaksi komeaa maalia ja tunnetaso aivan eri sfääreissä. My IFK is back!
Narreilta Filppula ja Eaves ovat kyllä helvetin vaarallisia ja vittumaisia vastustajia. Sellaisia hiiviskelijöitä, joita ei saa jättää hetkeksikään vartioimatta. Väitän, että heidät kun pimennetään, niin sarja on 100-varmasti IFK:n.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös