Otteluseurantaketju ke 14.3.2012 (Mestiksen 3. finaali)

  • 41 937
  • 248

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ja sika Mulqvist tasoittaa 1-1. Ei näin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kyllä tuo Erik vähän samanlaiselta pelaajalta vaikuttaa kuin veljensäkin

Parempi Riskahan esittää ajoittain ihan ok-otteita, joten ikävä jos sotketaan siskoonsa. Noh, kaipa ko. pikkupimu voi nyt olla tyytyväinen itseensä, kun keimaili Sportin johtoon.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Nimenomaan näin. Minä toivon Sportia vastaan niin saadaan enemmän vieraskatsojiakin.

Tähän sama. Jokipojat on kärsinyt näissä kahdessa näkemässäni ottelussa tuomarilinjasta niin, että jos en haluisi taas nähdä vaasalaisten pettyvän viime metreillä, niin täällä liputettaisiin kyllä Jokipoikien puolesta.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Kuulinko oikein VeikkausTV:n streamista - sanoiko Saukkonen tosiaan "nämä paskatkin vaiheet on pelattava?" :D Epäuskoinen naurahdus pääsi. Suorapuheinen mies jos noin sanoi!
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Off-topic -kysymys, mutta minkähänlainen tuo kameran puoleinen sivukatsomo mahtaa olla? Samantyyppinen kuin vastapuolen katsomo?
Samantyyppinen, taitaa olla yksi rivi vähemmän kuin A-puolella. Mutta selostamo vie sieltä tilaa jonkin verran keskeltä.

edit. tai toimitsijatilat yleensä
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On sieltä Jokipojiltakin mennyt rikkeitä läpi tänään.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jotenkin on Sport ollut jäässä tuolla hyökkäyspäässä(koko finaalisarjan ajan). Osa on tietysti Jokipoikien ansiota, mutta parempaan pitäisi pystyä. No voitot vain lasketaan, mutta pelillisesti pitäisi parantaa ja paljon. Tuollaista taaperrusta Ilvestä vastaan ja ei tule voiton voittoa.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Pahasti nyt näyttää Sportin peliltä.. :/ Perkele, kun tuomarit pasko housuun Mulqvistin tilanteen ja sitten tuo pentti teki vielä maalin. Jotenkin ironista?!?

Ja on kyllä käsittämättömän paskaa tuomaritoimintaa. Kauheeta hakkaamista/sitomista/pelleilyä. Pelottavaa touhua välilllä.. :/ ihmekun ei oo porukalla sormia irtoillu.....
 
Allsvenskanista on aina voinnut nousta. Mestiksestä vasta viime vuosina.. Farmiseurat vittuun ja liigaan kunnon karsinnat 4-6 joukkueen -> pitkällä aika jänteellä tämä vahvistaa pienempien seurojen asemaa ja taloutta ja isommille tarjoaa realistisen mahdollisuuden nousuun.

Oho. Ratkaisinkin Sirviön ongelman!??!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös