Otteluseurantaketju 2.-3.5

  • 17 180
  • 189

Lennu

Jäsen
Suosikkijoukkue
1-3-1
Kahden ja puolen tunnin kuluttua kiekko tippuu jäähän Pittsburghissa ja myöhemmin San Josessa.

Pittsburgh - Montreal klo 21
San Jose - Detroit klo 03

Montrealin ottelu tulee seurattua pitkästä aikaa suorana. Markov puuttuu kokoonpanosta ja Pensiltä vastaavasti Staal, jonka kausi onkin luultavasti ohi.

Go Habs Go!
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hieno ilta ja yö tulossa. Todella merkittävät poissaolot kummallakin seuralla. Habsin epäonneksi puolustuksesta ei ole varaa jättää yhtään kovaa miestä pois, saati sitten sitä parhainta. Pensiltä taas löytyy syvyyttä niin paljon, että Markovin jääminen on pahempi Habsille kuin Staalin Pensille. Staal on tietenkin loistava pelaaja ja varsinkin alivoima kärsii todella paljon miehen ollessa poissa, mutta pointtini pitäisi olla selvä.

Nyt vain jännäämään Habsin puolesta! Aina saa toivoa, vaikken uskokaan Habsin hakevan vierasvoittoa Mellon Arenalta..
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Nastaa, ettei aina tarvitse valvoa koko yötä Penssin takia. Eiköhän se toinen voitto sieltä tipu, Malkin 1+3. Alkais jo.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä käy kateeksi noita jenkkien tv-lähetyksiä. Kommentaattorit ym. kuvakulmat on pikkuisen toista mihin Suomessa on totuttu. Tekis mieli olla töissä tossa tiimissä :)
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jokohan kohta mentäis? Simaa lasiin, Habs-lätsä päähän ja sohvalle. Odotan, tietenkin, näkeväni huikeasti gamesavereita vierasjoukkueen kassarilta.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Pingviineille 1-0, taisi Cooke tehdä. Propsit myös Talbotille(?) erinomaisesta syötöstä.
 

Lennu

Jäsen
Suosikkijoukkue
1-3-1
Joopa joo, kultapoju Darche häviää kiekon keskialueella taistelussa ja Pens pääsee hyvillä syötöillä iskemään ensimmäisen maalin.
 

Lennu

Jäsen
Suosikkijoukkue
1-3-1
Voi helvetin helvetti MAB, taas hirveä kiekonmenetys omalla alueella, onneksi tuosta ei tullut toista häkkiä. MAB ja OB aika potentiaalinen hasardipari...
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eipä hirveästi ole ollut Habsilla asiaa Pens-maalille.. Ehkä ensimmäinen vaaratilanne siunaantuu mainoskatkon jälkeen.
 

Schadowan

Jäsen
Mukavasti alkanut Pensin peli, ja mikä tärkeintä heti maali Halakin taakse Matt Cockin toimesta. Montreal päässyt tosin pari kertaa irtokiekoista tekomestoille. Hyvä ottelu kyllä luvassa, se on varma.
 

Valder

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pittsburgh painaa kyllä hirveellä kyydillä Montrealin päätyyn. Ihme, että peli on vielä 1-0. Montreal tainnut saada vain pari hätäistä laukausta Fleurya kohti.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoon A-juniorit, Mathias Klockars (MMA)
Tidittitiidiiidii HEI!

Hauskoja noi stream-ruutujen chatit. Porukka kyselee onko Antti Niemi afrikkalainen, koska Niemi kuulemma on afrikkalainen sukunimi. San Josen kotipeleissä porukka taputtaa pitkille kiekoille silloinkin, kun niille "pitäisi" buuata. No ainakin yleisö elää enemmän mukana kuin Suomessa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei oikein Habs löydä lääkkeitä tuohon Pittsburghin keskialueen sumppuun.
 

Schadowan

Jäsen
Gretzkymäinen passi Gomezilta, Orpik kujalla, Gionta kiittää ja kumartaa. Tavallaan ansaittu tasoitus, Montrealilla on ollut monta vaarallista tilannetta tässä erässä, vaikka montaakaan kontrolloitua hyökkäystä ei olla nähty.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ensimmäinen erä on kyllä ollut huonoa playoff -lätkää.. Toivoin tempoltaan nopeampaa ja päästä päähän -tyylistä hokia. Ehkä toinen erä tuo jotain lisää. Hyvä kuitenkin, että Pens ei karannut ainakaan ekassa erässä.
 

Snagari

Jäsen
Olipa tylsä ensimmäinen erä. Pens sai enemmän pitkiä hyökkäyksiä Habs-päätyyn, mutta ei sitten kuitenkaan taas mitään erikoisen vaarallisia maalintekopaikkoja. Toivotaan, että käy kuten eilenkin Bruins - Flyers pelissä, peli paranisi loppua kohden koko ajan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Aika vaatimaton erä tosiaan. Toivottavasti käy kuten eilen, että paranee loppua kohden.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Gionta!!! Ja se tuli todellakin tyhjästä.

Piti juuri tulla sanomaan että ellei Fleury sössi tätä niin eipä Habsilla hirveämmin mahdollisuuksia ole, mutta hyvä näin (niin ja maali ei ollut siis mitenkään Fleuryn). Toki voittoon on vielä pitkä matka, mutta eiköhän tuo maali tee pelistä ainakin huomattavasti tasaisemman, viihdyttävämmän ja luo uskoa Habs leiriin entisestään.

Vaikea kuitenkaan nähdä että Pens tätä sarjaa onnistuisi häviämään. Tasaisia matseja varmasti jokainen ja Habs varsinkin kotonaan voi ottaa voiton tai pari, mutta kyllä Pensin tämä sarja vain pitää viedä. Siinä missä Capsilla ei ollut kuin se yksi keino eli puskea satalasissa laput silmillä Halakin rintapanssariin tarjoten samalla Habsille hyviä iskunpaikkoja niin Pens osaa myös muuta. Puolustavat ja jäädyttävät peliä hyvin silloin kun sille on tarvetta ja hyökkäävät huomattavasti monipuolisemmin kuin Caps. Lisäksi Pens YV on melkoinen lyömäase eli ase, jota Capseilta ei löytynyt sitten ollenkaan. No toki ainahan kaikki on mahdollista kuten Habs jo kerran todisti ja mikäs Flyers kannattajalle olisi sen maukkaampaa kuin Pensin putoaminen, mutta nyt vastus olisi vain luokkaa kovempaa kuin mitä Caps kykeni poffeissa tarjoamaan joten... No katsellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös