Otteluseurantaketju 19.3.2015 TsSKA Moskova - Jokerit (GAME 5)

  • 32 647
  • 305

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omarkki!!!

Mutta oltiinpa purjeessa hetki omissa ennen tätä
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Baarissa ei voi tsiigaa matsia ilman että menee kännäilyks. Vittu Liinus! Ihanaa. Jännittää...
 

JaSa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Mistä helvetin kristallipallosta te tätä peliä katsotte kun tuuletatte maalia samaan aikaan kun se tulee mun telkkarissa..

Nyt oli tärkeä maali, vielä toinen perään niin sit olis ryssä sillassa tämän ottelun osalta.

Ihan Viasat Hockey Finlandilta :)
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saattaa olla Zaitsev penkin päässä kolmannessa, molemmat maalit syntyny Zaitsevin kyvyttömyydestä, Aaltosen maaliin ansaitsis syöttöpisteenkin
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Radulov pelotteli Putlerilla ja gulagilla tuomareita :)
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mahtavaa vieraskiekkoa. Hieman huolellisemmalla pelaamisella olisi tullut enemmänkin maalipaikkoja, aika monta kertaa syöttö jäi jalkoihin tai tuli liian eteen. Lajunen on tällä hetkellä vapaamatkustaja Jokereiden joukkueessa.
 

Scade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitäköhän nappeja Salliselle on syötetty? Jatkuvalla syötöllä heittää vastustajaa katolle ja voittaa kaksinkamppailuja. Väkevää tekemistä. Tossa aikaisemmin mietin, että miten mahtaisi Sallinen toimia Omarkin ja Moseksen kanssa. Aikaisemmissa peleissä Omark ollut todella yksin laitaväännöissä ja siitä varmasti aika paljon piimää pohkeisiin. Sallinen saattaisi tätä helpottaa. Nyt tosin kun LOKoMo on alkanut heräilemään on ehkä vähän turhaa pohdintaa.

Tänään on sitten LOKoMo ja Aaltonen vastanneet heille esitettyyn huutoon. Hagman on kyllä aikamoinen riippakivi tällä hetkellä, hyvin vähän oikeita ratkaisuja. Onko saanut yhtään syöttöä toimitettua hallitusti perille?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Pois jäähypenkiltä ja Karlsson jatkaa huippupeliään, niin voitto tulee.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hetken tasoituksen jälkeen näytti kyllä ihan hirveältä, kun Radulov oli kiekon kanssa iltakävelyllä ja Jokerit seisoi lamantuneena. Katsoin epätoivoisena kelloa ja mietin voiko Jokerit mitenkään kestää sen 4.30 mikä oli erätaukoon. Omark ottikin sitten heti vastuuta. Loistavaa, että nämä miehet jolta tulosta odotetaankin alkavat saamaan onnistumisia. Vielä ei ole liian myöhäistä, vaikka täällä jo moni vähän sillä linjalla olikin. Nitroillehan tässä mennään, toivottavasti ei viimeistä peliä.
 

Darius

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mitään pois Jokereiden loistavalta peliltä mutta olihan 1-2-maali selvä paitsio.. Ja eiköhän dumarit kuittaa sen kolmannessa erässä..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Landellani ei näy Viasat, joten just nyt mulla ei ole käyttöä livekuvalle KHL:stä, NHL:stä eikä Svedujen sarjoista. Mälsää. Mutta edellisessä matsissa tuli hehkutettua Omarkia, eikä syyttä! Veikkaan kuitenkin ryssien kotituomarien kohta tekevän oman pyyteettömän osansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös