Otteluseurantaketju 19-20.4.2015

  • 14 407
  • 174

Snagari

Jäsen
Ei auta itku markkinoilla, Senators maalivahdit pettävät joukkueensa eikä kyllä tuomaristokaan auta tuota ryhmää. Halpa maku ratkaisumaalista mutta niin se usein on. Harmi että sarja on ohi näin nopeasti, olisi katsellut tuota vauhtia enemmänkin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
No voe yhren kerran. Helposti tuli sitten se osuma Andersonille, joka muuten olikin seissyt päällään koko matsin. Ihan ansaitusti toki, ei siinä mitään. Weise pari uunia, eipä olisi uskonut. Eiköhän se sarja oo sitten siiten taputeltu, harmi sinänsä kun on tarjonnu viihdyttävää menoo!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Weise pari uunia, eipä olisi uskonut.

Miksei? Kaveri on niin playoffsien mies kuin vain voi olla. Oli sitä viime keväänä ja näkyy nousevan esiin nytkin, kun eniten miestä kaivataan.

Tuntuu kyllä melko hyvältä juuri nyt.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Tuomareista on ihan turha kiukutella. Ottawalta jäi viheltämättä vielä lisääkin jäähyjä kuten esim. Ottawan ainoaan maaliin johtanut poikittainen päähän. Monttu vei ekan erän jälkeen peliä ja vaikka Pacioretty ja Subban pelasivat aivan vihkoon niin Weise pelastaa.
 

Snagari

Jäsen
Eiköhän se sarja oo sitten siiten taputeltu, harmi sinänsä kun on tarjonnu viihdyttävää menoo!
Nimenomaan, 3-0 on vähän raju lukema sarjalle joka on kuitenkin noin pienistä asioista ollut kiinni joka pelissä. Sarjan vieminen 4-0 ei ole välttämättä sille voittavallekaan joukkueelle hyvä juttu, siinä tulee pitkä tauko joka voi kääntyä myös joukkuetta vastaan.

En tosin usko Montrealin tuolla pelillä Cupia voittavan joten ei sillä niin väliä. Ja mun mielipiteellä oo muutenkaan niin väliä.
 

Snagari

Jäsen
Tuomareista on ihan turha kiukutella. Ottawalta jäi viheltämättä vielä lisääkin jäähyjä kuten esim. Ottawan ainoaan maaliin johtanut poikittainen päähän.
Loppupeli menikin sitten vahvasti tasoitellen Montrealin suuntaan, kolmannen erän loppu ja jatkoajan jäähy oli, noh, harmittavaa näin suht neutraalinkin katsojan kannalta. Ei tietenkään habslasien läpi, sinne kaikki näyttäytyy kiukutteluna tuomareista.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Loppupeli menikin sitten vahvasti tasoitellen Montrealin suuntaan, kolmannen erän loppu ja jatkoajan jäähy oli, noh, harmittavaa näin suht neutraalinkin katsojan kannalta.

Habs kuitenkin hyvitti sen verran, ettei viitsinyt tehdä tänään ylivoimamaalia. Jos nyt tuomarilinjasta on pakko valittaa, niin onko sinulle ihan ok tämä paluu 1990-luvun lopun NHL:ään, jossa kiekottoman miehen estäminen on ihan linjan mukaista toimintaa? Senatorsin hidas puolustus hyötyy tuosta ihan hippasen verran enemmän kuin Canadiensin mikkihiiret, joilta saa ottaa vauhdin pois joka kerta.
 

KokkosEsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Jälleen samaa huttua. Kiekkoa ei saada pois paskoista yrityksistä huolimatta omalta alueelta. Vastustaja niittaa 2-1 taululle.
 

Snagari

Jäsen
Jos nyt tuomarilinjasta on pakko valittaa, niin onko sinulle ihan ok tämä paluu 1990-luvun lopun NHL:ään, jossa kiekottoman miehen estäminen on ihan linjan mukaista toimintaa?
Sen myönnän, että ennen, siis heti "nollatoleranssin" käyttöönoton jälkeen ei saanut päätyyn dumpanneeseen pelaajan vaikuttaa mitenkään mikä oli mun mielestä hienoa, enää vihelletään vain selvät estämiset. Tässä pelissä linja oli mun mielestä sen osalta sama mitä se on joka pelissä nykyään runkosarjassakin sen osalta. Huomasin myös esim. Subbanin jäävän muutaman kerran seisovin jaloin siniviivalle ja joutui rajuinkin ottein hidastamaan ohi viilettävä hyökkääjää. Kuten näin myös Methotin.

Ilmeisesti jäähyjen ja antamattomien jäähyjen kommentoiminen on "valittamista" tai "kiukuttelua".
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ilmeisesti jäähyjen ja antamattomien jäähyjen kommentoiminen on "valittamista" tai "kiukuttelua".

"Eikä tuomaristokaan auta tuota ryhmää" on aika selvää tuomarilinjasta valittamista, vaikka sen yrittääkin naamioida puolihuolimattomaksi sivulauseeksi. Fakta on, että Senators ei pysynyt tänään(kään) millään mittarilla pelissä mukana, vaikka se tekikin kohtuu aikaisen avausmaalin. Harvemmin näitä pelejä voitetaan, jos oma maalivahti joutuu venymään kiekon tielle viitisenkymmentä kertaa.
 

Snagari

Jäsen
"Eikä tuomaristokaan auta tuota ryhmää" on aika selvää tuomarilinjasta valittamista, vaikka sen yrittääkin naamioida puolihuolimattomaksi sivulauseeksi.
Multa se oli ihan vaan kommentti, huomio pelistä. Älä tulkitse liikaa, ei kumpikaan kuulu suosikkijoukkueisiin vaikka toivoinkin Sensien voittoa sarjan pitkittymisen takia.
 

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Kohta tapellaan, Weber yrittää saada Hillerin pois pelistä jonka jälkeen Hamhuis vetää Bennettiä päähän. No Monahan rankaisee ylivoimalla.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Omien laskujeni mukaan Raanta kuului Hawksin kokoonpanoon 58 ottelussa, joten sen puolesta pitäisi riittää kaiverrukseen Stanley Cupin kylkeen, vaikka ei pukisi yhteenkään pudotuspeliotteluun tänä keväänä.

Aiheesta enemmän Suomalaiset NHL:ssä 2014–2015 -ketjussa.

Se on upeeta, että jaksat tarkistella näitä joidenkin mielestä turhanpäiväisiä asioita.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Sattuu vaan itseäkin kiinnostamaan ne samat turhanpäiset asiat. Erityisesti vaimon mielestä ne kiinnostavat asiat ovat välillä turhanpäiväisiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös