Otteluseuranta Umeå HockeyFestival 22-24.8-07

  • 8 849
  • 40

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivotaan, että siellä Ruotsissakin joku osaisi käyttää videokameraa ja YouTubea. Olishan nämä painit kiva nähdä omin silminkin.
 
Viimeksi muokattu:

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Kaverit pudottivat hanskansa kuin yhteisestä sopimuksesta ja tappelu oli valmis. Semir sai yhden hyvän iskun sisään, minkä jälkeen alkoi painiminen, joka päättyi Semirin selkävoittoon, Mika Kuosmanen selvitti."

Tämä siis joukkueenjohtaja Kuosmasen sanomana Lankin Takaa -palstalla. Videoita odotellessa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljos Jacinalla mahtaa olla jäähyminuutteja ottelua kohden harkkamatseissa?

Mun laskujen mukaan Jacina on nyt pelannut 4 peliä, joissa minuutteja on kertynyt 70. Eli minuutteja per peli kertyy 17,5.

Eriteltynä näin:

Lappeenrannan turnauksessa: SaiPa-Lukko 33 min, Lukko-Ilves 4 min.

Eilen: Björklöven-Lukko 4 min

Tänään: Lukko-Skellefteå 29 min.

En nyt vielä tässä vaiheessa kehtais oikein perkeleesti ruveta miestä haukkumaan, kun en muuta tiedä kuin että pelaa numerolla 67. Mutta olosuhteisiin nähten olis suotavaa että viimeistään liigan alkaessa miehen lääkitys saadaan kuntoon.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huomenna on vastassa Moskovan Dynamo. Ilmeisesti kukaan suomenkielen taitoinen ei ole ollut tätä turnausta seuraamassa, jotta voisi kertoa että millaista peliä Dynamo on pelannut. Onko perinteistä venäläistä halon hakkuuta tiedossa? Loukkaantumisten pelossa vaan ajattelin...
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Hieman oli taas jäähyrikas ottelu, kuten edellinenkin. Tässä toisessa pelissä kävi kuitenkin niin, että jäähyily loppui kuin seinään kaverin tehdessä jo kolmannen maalin. Haataja tosin puhui itselleen kolmannessa erässä pientä lepoaikaa, mutta muuten ei tullut pelitilannejäähyjä.

Jos sitten jo huomenna kuuluisi harjoitusottelun teemaan tuo 5vs5 pelaaminenkin, jotta siitäkin hommasta tulisi edes pelin verran kokonaiskuvaa tarjolle.

Lammassaari on ollut kyllä positiivinen esitys koko harjoituskauden, ja toivottavsti ote jatkuu vastaavanlaisena jatkossakin.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotain kuitenkin. Eniten pisti silmään ruotsalaisten tuomarien ammattimainen toiminta. Painiksihan se muuten meni vaikka oikein amerikan malliin alkoi..
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Laatu ei ole häävi mutta jotain kuitenkin..semir vs goren
http://www.norran.se/adamblogg/
Monenkaan kerran sahaamisen jälkeen ei pysty sanomaan, kumpi pudotti hanskat ensin. Jääkin hieman sellainen fiilis, että asia sovittiin jo aikaisemmissa "palavereissa" kavereiden kesken. Ben-Amorille kuitenkin yksi nimi lisää siihen kuuluisaan korttiin, jota moni lukee aktiivisesti.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Lukko-Dynamo

Lukko tänään:

30. VUORIO, Mikael
35. VEHANEN, Petri

1st Line

44. HONKAHEIMO, Otto 18. O´BRIEN, Doug

17. TOPOROWSKI, Shayne 67. JACINA, Greg 14. LAMMASSAARI, Petri

2nd Line

2. LEHIKOINEN, Esa 3. TÄHTISALO, Petri

27. HAATAJA, Juha-pekka 12. SAARENHEIMO, Pekka 19. VIINANEN, Mika

3rd Line

10. SIKLENKA, Mike 77. HÄMÄLÄINEN, Erik

22. LEHTONEN, Ossipekka 25. KOPONEN, Tero 31. TUOMAINEN, Miikka

4th Line

29. NORDLUND, Markus 11. VAINIOLA, Ville-vesa

37. JUNTUNEN, Henrik 41. YLI-JUNNILA, Juhamatti 71. LUOMALA, Marko

Semir siis huilaa, ilmeisesti sai ottelurangaistuksen tuosta edellisen ottelun painista. Melko erikoisen näköiset koostumukset varsinkin 3. ja 4. kentät.

Mielenkiintoisia nimiä on Dynamon kokoonpanossa, mm. Haritonov, Yachmenev, Vyshedkevich tms. Saa nähdä kuka heistä itkee huomenna Aftonbladetissa Lukon sikailusta..
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kolme minuuttia pelattu ja taululla lukemat 0-2 Dynamolle. Ensimmäinen kettujäähy perinteisesti minuutin paikkeilla ja heti kolahti. Torjuntavuorossa tänään Vuorio.

edit. seitsemän minuuttia pelattu ja pakolliset kolme kakkosta jo plakkarissa
 
Viimeksi muokattu:

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Nåjåå, kolme-muna ryssille. Täytyy sen verran sanoa, että ei ole kyllä ollut meikäläisen puolesta hiukkaakaan luottamusta Vuorioon, eikä sitä kyllä ole vieläkään. Toivottavasti Pete pysyy terveenä.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Dynamon Gorosjanski tehnyt hattutempun ensimmäisessä erässä. Peli on 4-0. Lukko ottanut 6 kakkosta. Hyvältä näyttää.


E: Nordlund kaventaa!! Iiro ja Hade syöttäjinä.

E2: Iiro iskee heti toisen erän alkuun, peli 2-4 syöttäjinä Koponen&Haataja. Heti perään Fedorov jäähylle..

..jonka aikana Tshupin tekee av:llä 2-5:een. Hyvähyvä.
 
Viimeksi muokattu:

Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
Iiro näkyy olevan liekeissä. Peli 3-5 Dynamolle ja 2+1 jo Iirolle.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Iiro on tosiaan liekeissä 2+1 ja 6min.

2-4 kavennuksen jälkeen Lukolla oli rankki(kukahan mahtoi olla epäonnen soturina), joka epäonnistui. Niin kuin aika useasti vastustaja saa virtaa tälläisestä ja pisti taululle 2-5 ja vielä alivoimalla. Tosin Lukon 3-5 kavennus tuli myös alivoimalla, jonka jälkeen Lukolla oli vielä 5-3 yv:kin hetken aikaa.

Maalit ovat syntyneet pääsääntöisesti erikoistilanteista ja 5-5 pelissä on tehty vasta 3 osumaa(2x av, 2x yv ja yksi 4-4 tasavajaalla).

Saapas nähdä miten kolmas erä menee, kun Lukko aloittaa sen vielä ylivoimalla.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt ei tainnut meidän oma "grisgängimme" pahemmin keräillä jäähyjäkään, eli ilmeisesti on pelattu suht' siististi. Viinaselle yksi 2+2 mutta muuten pelkkää peruskakkosta vaan. Ja Jacinalle ainoastaan yksi kakkonen!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
-OO- kirjoitti:
Nyt ei tainnut meidän oma "grisgängimme" pahemmin keräillä jäähyjäkään, eli ilmeisesti on pelattu suht' siististi. Viinaselle yksi 2+2 mutta muuten pelkkää peruskakkosta vaan. Ja Jacinalle ainoastaan yksi kakkonen!

Niinkun alkuillasta tonne Lukon puolelle jo kirjoitin, niin ihan samanlaisesta sikailusta Lukkoa syytettiin kesällä 2002 kun Ikan porukka oli Ruotsissa pelaamassa. Joku Leksandin pakki loukkasi itseään ja siitä kai paikalliset äityivät kirjoittamaan että "Lukko on sinänsä ihan taitava joukkue mutta tarpeettoman kovaa pelaavat". Ilmeisesti tarkoittivat että harjoituspeleissä ei noin kovaa pitäisi vedellä.

Sama kai tuolla nytkin on mieliala ollut. Toisaalta mistä niistä hevosnaamoista aina tietää mitä horisevat nuuskan puutteessaan.

Melko laillahan noita jäähyjä nytkin tuli mutta tasaisemmin molemmille joukkueille kuin aiemmissa peleissä. Lukolle 11x2 minuuttia ja Dynamolle 10x2 minuuttia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös