Otteluseuranta U20 MM-kisat - Mitalipelit

  • 31 587
  • 316
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
4-2!!! Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!

Perkeleen striimi, lähetin jo kun Slovakia sai kiekon, mutta silti vasta kolmas...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mainittakoon, että tämän matsin voittaja pelaa ensi kaudella samassa lohkossa Suomen kanssa - jos siis lohkot muodostetaan samalla tavalla. Slovakian mitali on kiva juttu, mutta toivon mukaan tämä ei tarkoita sitä, että Ruotsi pääsee taas pudottamaan Suomen heti kättelyssä.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAAPURIT, SORI ETTÄ HERÄTIN !!!!!!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Onnea Slovakialle pronssista. Sinänsä harmi, että tuo naurettava ylituomio 5+20 oli ratkaisevassa roolissa tässä ottelussa, sillä ehdottomasti olisi ollut kakkosen paikka ainoastaan. Joskus näin ja kyllähän Slovakia nuo mitalit ansaitsee.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Voi olla että tänä yönä jää valvomatta tuo jälkimmäinen matsi mutta pronssiottelua en kyllä missaa! Denis "Godlike" Godla kohtaa Ruotsin, ja povaan ottelun ratkaisutilanteiden tapahtuvan nimenomaan erikoistilanteissa. Molemmat joukkueet haluavat varmasti parhaansa mukaan välttää jäähyjä.

Réway parantaa tänään eilisestä, Godla jatkaa huippuotteita, ja Slovakia vääntää pronssit 4-2. Nylander iskee yhden mutta ei silti onnistu johtamaan joukkuettaan odotetulla tavalla.

H-hetkeen on enää reilu tunti aikaa.


Otan nyt itselleni krediittiä päivän parhaasta veikkauksesta. Katsotaans:

-Peli ratkesi kun Slovakia teki voittomaalin ylivoimalla
-Godla pelasi kahdesta takaiskusta huolimatta loistavan pelin. Maaleille ei voinut mitään.
-Réway 0+3=3
-Nylander teki maalin mutta siihen se jäi muutamaa vetoa lukuunottamatta
-Peli päätty 4-2 ja Slovakia sai pronssit

Miksi en veikannut tänään?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Slovakian puolella olin muutenkin, mutta jo tuon svenskivalmentajan ilmeen takia Slovakia ansaitsi pronssin. Miten ihmeessä joku voikin ärsyttää pelkän olemuksen perusteella niin paljon?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Onnea Slovakia Onnea @Jaws ja muut Slovakki henkiset! Aika Symppiksiä olette tuon Slovakianne kanssa :)
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Ehdottomasti suuret onnittelut @Jaws joka on kokoajan ollut slovakkien puolella eikä hypännyt bandwagoniin vasta Suomen tiputtua niinkuin allekirjoittanut!

Godla-Réway-Jaros kolmikko palkitaan lopuksi. On vähän kutina että sama kolmikko voi vielä vääntää aikuistenkin kisoissa hyvillä otteilla ja tehdä nimensä vieläkin tunnetummiksi.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Jumaliste, saako ne uudet Tissotin kellot?? Ai saakeli, mulla on samanlainen laatikko kun Godlalla. Melkein jumala siis itsekin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ikinä en ole Slovakiasta erikoisemmin pitänyt, mutta jotenkin tää silti oli liikuttava hetki. Tavallaan.

Erikoista. Kerrassaan erikoista.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Olipas mukava lopputulos pronssimatsille...Slovakia oli muuten hemmetin hyvä laita- ja irtokiekoissa etenkin Ruotsin päädyssä. Harvoin noin paljoa annetaan hyökkäävän joukkueen voittaa irtonamuja.

On se ruotsalaisten häviäminen vaan aina niin mukavaa, heheh.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Nad Tatrou sa blýskaa hromu divo bijú! Nad Tatrou sa blýska!

Mä itken kohta

@red.machine mäkin itken!

Kiitos kaikille onnitteluista, vaikka enhän minä ole tehnyt muuta kuin kotona sivusta seurannut. Mutta onpahan huikea fiilis, en olisi tätä ennen turnausta uskonut. Iso ĎAKUJEM eli kiitos kuuluu tuolle joukkueelle, Slovakia voitti pronssia! Uskomaton suoritus! Upea alku vuodelle kaikin puolin.

Huh huh. Isompi saavutus kuin vuoden 2012 aikuisten MM-hopea, lähtökohdat tietäen. Iso kiitos myös kaikille, jotka elitte ja todistitte nämä hetket kanssani.

Hakisin Slovakian kansalaisuutta, mikäli ko. maassa ei pitäisi ensin asua. Ai että kun on ihana maa!

Ďakujem Slovensko a Ernest Bokroš. Ešte nerozumiem čo sa stalo. Som tak rád, milujem Slovenská republika. Gratulácie Slovensko!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tuo oli oikeasti niin kova saavutus, että hiljaiseksi vetää. Pieni osa aivoissani taitaa jopa itkeä.

No, varmaan menee pikkumaasyndrooman piikkiin. Jos Norja ottaisi pronssia tällaisissa kesteissä, niin sitten varmaan itkisin. Mathias Emiliota (lue Messiasta) odotellessa.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Nyt on hyvä sit hypätä Slovakian bandwagonista Venäjän bandwagoniin. Kanukit on selkeä ennakkosuosikki ja siksi siis itänaapuria kannatan.
Fak all, kuten Saukkonen lausui Fucalen eilen, saa hyvälle turnaukselleen karmaisevan lopun kun venäläiset takovat maalin toisensa jälkeen verkon perukoille. Kanadan kivikova hyökkäys hakkaa päätä seinään ja lopulta Venäjä juhlii mestaruutta selkein 6-1 lukemin... Ja sitten heräsin...
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Jotenkin on aina tuntunut, että Venäjä ei ole näissä junnujen karkeloissa pärjännyt, mutta 1994-2014 niillä on 18 mitalia (4-7-7). Saman verran kuin Kanadalla (9-6-3). Rahat on silti Kanadalle vedetty, eli sinnehän se voitto tulee menemään, 5-2 on aika lähellä totuutta. Yllätys silti tuo Venäjän saldo.

"Canada is not Finland" ei päde tänään.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kyllähän tuo ruotsalainen maalivahti oli kehno. Peliä edes katsonut mutta näki sen jo puolivälierässä. Toki hurrit olivat varmaan myös liikenteessä ylimielisellä asenteella "kun ei olla finaalissa niin ei me nyt aleta..".

Loistavaa Slovakia!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös