Otteluseuranta - U20 MM-kisat 9. kisapäivä 5.1

  • 374 345
  • 1 299

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Fantasiarosterini jatkoerään:

Mäenalanen - Teräväinen

Pokka - Ristolainen

Saros

Omalla viivalla kiekonriisto: 2-1 -hyökkäys.

Teris heittää vaikean kiekon Sakulle, nami palaa peltiin kiinni. Hyvää yötä Ruotsi.

En ole ennen koskaan tupakoinut sisällä, nyt olen tupakoinut. Jännittää liikaa saatana, vittu, perkele.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Naurettavaa porua Tamilta ja Jatkoajan porukoilta. 2 erkää Suomi sai kahvata törkeästi ja selvältä ulosajoltakin vältyttiin. 3. erässä tuomarit vihdoin heräävät Suomen jatkuvaan kahvaamiseen ja antavat ansaittuja jäähyjä.

Jos vaikka siirryt sinne Bradyn ja käsipallon pariin.....
 
Paljon enemmän on mennyt epätasaisesti viheltäessä: Ruotsi saa koukkia ja pitää kiinni, mutta Suomi menee noista boksiin. Ja sitä paitsi paskat se mitään turha ole tuomareista puhua, koska nuokin sun mainitsemat esimerkit menivät väärin. Eli päin persettä viheltävät. Ei se ole oikein, että osa jätetään viheltämättä ja sit paikkaillaan. Paskat tuomarit piste

Pointtini oli se, että se ei ratkaise tätä peliä. Pojat kentällä sen ratkaisee. Huolimatta mitä dumarit tekee.

Samaa mieltä siitä, että raitapaidat viheltää vituiksi, mutta lopputulokseen se ei vaikuta. Ellei Kivi anna sen vaikuttaa.
Kivet taskuun ja valitus järvenpohjaan perkele. Mennään jatkoille ja pelataan perkele.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Eikös noi tuomarit ollu niitä kaikkien ylistämiä NHL tuomareita? Ainakin Kanadasta tais olla tuomaria? En kyllä varmaks sano, mutta tällänen mielukva mulla on :)

Ainakin toinen on Sveitsistä, Faselin kaveri. Fasel näytti oikein hyvältä siellä Ruotsin kiekkopomojen vieressä. Skumppa jo muistuu Faselin huulilla, pikku vinkin vielä tuomareille ja menoksi!
 

StopTheRock

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Naurettavaa porua Tamilta ja Jatkoajan porukoilta. 2 erkää Suomi sai kahvata törkeästi ja selvältä ulosajoltakin vältyttiin. 3. erässä tuomarit vihdoin heräävät Suomen jatkuvaan kahvaamiseen ja antavat ansaittuja jäähyjä.

Joo o, miksi linja sitten muuttu? Mun mielestä sillä linjalla pitäs mennä koko matsi millä on peliä lähetty viemään eteenpäin.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ärsyttää tää jatkuva tuomareista valittaminen Suomen fanien puolesta;)) Tää tekee tästä palstasta ihan lukukelvottoman! ;) t. Jokerifani!


No vitsi vitsinä, kylläpäs jännittää! Taistele Suomi!!!!!
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Älä anna syytä viheltää jäähyä. Poikkari leuan korkeudella ja päin vastustajan naamaan.

Kaveri nousi kyllä heti.

Tamin ei kannattaisi sanoa sanaakaan tuomareista. Ikinä ei ole mitään positiivista sanaa tuomareista sanonut.

Oletko sokea? Ei kyllä tasan noussut heti.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Fakta on se, että kaikki kolme oli helvetin helppoja vihellyksiä. En ymmärrä miksi Pokan poikkari vedetään tähän mukaan. Vain luoja tietää olisiko Pokka ollut tuossa tilanteessa jossei tuomarit olisi aikaisemmin paskonut housuunsa.

Aloituksissa on kyllä järkyttävä ero. Pitäs olla joku ekspertti siihen niitä kairaamaan. Teräväinen ottamassa kaikkia oman pään aloituksia ja häviää kaikki.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Onko kaikki nykyään Jokerifaneja kun taas itketään tuomareista? Eihän sitä tee kuulemma kukaan muu kun jokerifanit.

Sitäpaitsi, Suomi on tänään hyötynyt tuomarilinjasta. Yksi selvä ulosajo jäi viheltämättä. Pelillisesti ollaan oltu niin pesukoneessa koko 60minuuttia, mutta Saroksen avulla onnistuttu roikkumaan tänne asti.

Yllätys että sieltä paukkaa paikalla joku helvetin keisari ja itkee taas jokereista. Onko ketjua missä ei jokerifanit itke ja tee itsestään uhreja?!
 

Heimonjohtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka kuinka paljon Ruotsi olisi pelillisesti parempi ollut pelissä, niin eihän kukaan antsaitse menettää maailmanmestaruutta tuomareiden lahjomisen takia
Voi terve. Kukaan ei enää voi sanoa liigan tuomareita huonoiksi ????
 

Salami8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Vihdoin ne tuomarit heräsi Suomen kahva kiekkoon. Pidä nyt Taivainen se turpsi kiinni. Aivan päivän selvästi Ristolainen piti mailaasta kiinni ja muutenkin olleet ihan aiheesta jäähyt.

?:DDD Salli mun nauraa. Kehtaatko väittää minkään värilasien läpi, että jäähyt oli aiheellisia (KAIKKI 3). Ei edes yhtä oisi pitänyt viheltää. ANNA PELAAJIEN RATKAISTA PELI. Täyttä paskaa, liigastakin löytyy paremmat viheltäjät, voi luoja
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Ristolaisen jäähy nyt oli lähinnä hölmö. Ei tuollaisia nyt MM-finaalissa pitäisi viheltää mutta kyllähän Ristolainen tuosta mailasta nappasi kiinni. Mustosen jäähy oli kyllä täysi mysteeri jos se tuosta tuli mistä näytti mutta ei tuo Kinnusen jäähy nyt mun mielestä nykysäännöillä ja -tulkinnoilla ollut mikään huutava vääryys. Taklaus osuu suoraan jalkoihin ja kyllähän tuo nyt vähän kampilta näyttää. Olisi sen voinut jättää antamattakin.

Lopuksi totean että tämä Taivainenkin on aivan helvetin rasittava selostaja. Ei jatkoon.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Vitun oksettavaa housuihin paskomista dumareilta. Täysin anteeksiantamatonta finaalissa, ihan sama vaikka ois mitkä vitun kotikisat Ruotsille.

Jos Jumala on olemassa, Suomi voittaa tänään kaikkien näiden koettujen vääryyksien jälkeen. Sormet ristiin... Mun ääni on jo mennyttä ja vielä pitäs jaksaa yks sydäntä raastava jatkoerä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mitä täällä on ratkaistu? Mennyt ihan ohi.

Kuulemma alan osaamista on.

Juup, kyllähän Suomi sai jäätävän breikin, kun Vainonen ei lähtenyt katsomoon niinkin aikaisessa vaiheessa, mutta toisaalta ihan yhtä hyvin voi puoltaa sitä kantaa, että pari todella helppoa korvausjäähyä on tullut. Noh, näillä mennään ja pahaltahan tuo 4-4-jatkoaika vaikuttaa, mutta ei voi mitään. Klunssilan opeilla.
 

Rocco

Jäsen
Oletko sokea? Ei kyllä tasan noussut heti.
Nousi. Ei vilkuillut tuomareihin, katsoi omaa maalia kohti ja nousi. Olisi kai katsellut molempien tuomareiden suuntaan jos jäähyä olisi odotellut.

Nyt vähän valoja päälle, vaikka suomalaisten puolesta katsellaan.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
En tiedä, mut meneehän toi iha naurettavasti että toistuvasti blogataan painottomalta puolelta pelaaja pois ilman pelkoa jäähystä.

Naurettavaahan se on, mutta kun ei niitä vihelletä ikinä eurokaukaloissa niin miksi niistä sitten itketään tämmöisessä paikassa. Suomi on tänään kärsinyt tuomareista, mutta vasta sen ison virheen jälkeen, joka olisi voinut ratkaista koko pelin. Yksi viiden minsan jäähy on pahempi pala selvittää kuin kolme kakkosta.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Taitaa gloryhunter-Villeleinoa nakertaa, että Suomi murskasi Kanadan. Voi harmi, nessuja Villelle.

Mulla on kova luotto pikkuleijoniin, Dansk on aivan jäässä. Kiekkoa vain Danskia kohti ja äijät perään, niin voitto tulee.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Mitäs helvetin Vivaldia nuo tuolla maikkarilla vetää noihin uusintakeloihin?
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Ruotsilla eka matsi, joka ei päättynyt voittoon varsinaisella. Jos ketään nyt enää kiinnostaa. Kanadalaisia viisauksia lainatakseni: tilanne on heille uusi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös