Otteluseuranta - U20 MM-kisat 9. kisapäivä 5.1

  • 374 390
  • 1 299

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Epätyypillinen Suomi. Tekee häkkejä jäätävällä prosentilla. Jospa hurreilta menisi hermo kolmannessa. Saku, vielä yksi ja gott natt, Sverige.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Suomi tän voittaa ( mitä ei uskalla edes ajatella) niin vois melkein yksinään antaa Sarokselle koko pystin.

Oliko se pari vuotta sitten vai milloin ku Suomi pelasi Ruotsia vastaan välierässä ja ihan samaa paskaa se peli silloin oli. Peli pyöri koko ajan Suomen päädyssä mutta ruotsalaiset ei saaneet mistään sisään ja Suomi rankaisi sen verran että kolmanteen lähdettiin leijonien johdossa. Lopulta Ruotsi väänsi väkisin tasoihin ja voitti lopulta ottelun. Sama tarina lienee tiedossa, paitsi että taitaa tällä kertaa päättyä jo varsinaisella. Historia ei toista, vaan rimmaa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei Ruotsillakaan kaikesta huolimatta ole kovin helppoa päästä parhaaseen sektoriin. Tshekki-pelin puolustamisella olisi aika tylyt numerot taululla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
No niin, Tami jinxasi mestaruuden. Ei puuttunut kuin leijonapaita.
 

arghprkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jännä nähdä miten ruottalaisilla kestää pää kolmannessa. Luulisi, että paineet on enemmän kuin valtavat. Kotikisat, täysi halli, voittoparaatit suunniteltu, kultamitalit melkein jo jaettu ennen ottelua, ja niin vain Suomi johtaa kahden erän jälkeen 1-2.
 

Backhand

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa , HCK , Haukat , Jokerit
Aika raskaalla jalalla leijonat nyt menee ja siihen päälle vielä jännitys, niin ei ihme, että kiekko pomppii ja ei tule parhaimpia ratkaisuja.Saros ei ole kuitenkaan joutunut seisomaan päällä.Maalin edessä Suomi hyvin hereillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vastahyökkäyksestä sitten se kolmas, kiitos.

Alkoi jo pettereillä näkyä mailan puristamista. Vielä näyttää hyvältä. In Teuvo+Saku We Trust.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Tamin sanoin: Tosi lähellä ollaan nyt, veljet. Onha toi Teräväinen hukkee tuolla hyökkäyspäässä. Ja taktisesti hieno erä. Ei päässyt vaarallisilta paikoilta. Dumari kusi housuun svedun kalastelus kivasti. Onneks erät 1-0 ja 1-1.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Millä laseilla tuo Ristolaisen jäähy tuli?

MIelestäni ihan käsittämätön vihellys ja Subin selostajan mielestä päivänselvä, WTF?
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Millä ihmeellä Suomi johtaa tätä peliä? Aivan karseaa peliä. Teuvo ainoa ketä saa jotain aikaan. Muuten ollaan ihan purjeissa ja vedetään kyllä niin törkeää kahvakiekkoa omassa päässä. Suomen onneksi tuomari on ihan pihalla. Tuosta joukkueesta pystin ansaitsee ainoastaan Teuvo ja Saros, muut ovat pelkkiä lampaita.
 
On se perkele vääryys jos Ristolaista ei oteta Sotsiin, oikeasti, vaikka rooli olisi aluksi ns. 8 pakki, niin silti. Jumalauta, että mies on äijä.

"Jouni Nieminen ‏@OnsideWithJouni 52m
Kovasti yrittävät taklata R.Ristolaista. Joka kerta näyttää kuin yrittäisivät hypätä päin Turun yliopiston kirjaston seinää."
 

sierramies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vituttaa, myös sekin.
Ihan pikkuvihje. Ei ole pakko katsoa jos ei miellytä.

No, näinhän se tietenkin on. Odotukset olivat vain ehkä liian korkealla. Junnuissa kun kuulemma pelataan raikasta, taitavaa kiekkoa. Toivottavasti Suomi voittaa, ei siinä mitään. Mutta on vaikea kuvitella, että esim. NHL_ssä..tai no, antaa valituksen olla. Hyvä Suomi.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Siellä pitäs joku vääräleuka olla nyt kertomassa Ruotsin parhaille pojille, että pileet voi jo perua. Jotain häiritsemistä ja pelin rikkomista nyt tarvitaan mutta sanomattakin selvää, että jäähyjä ei saa enää ottaa.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
No ei Ruotsilla tasakentällisin hyviä maalipaikkoja ole edes ollut juurikaan. Suurin osa vedoista lähtee kaukaa ja tulikuuma Saros napsii ne vaivattomasti. Suomi puolustaa tiivisti keskustaa ja luottaa siihen, että Saros hoitaa kauempaa tulevat kudit.

Noh erä vielä aikaa, joten täysin auki peli vielä on.
 
Miten toi Suomen keskialue on noin perseellään? Ylin jätkä sinisellä ja Ruotsi pääsee aina täydellä vauhdilla tuleen ja painaa helposti läpi. Tiiviimpi viisikko ja ylempää jo vastaan, kunnon hidastus siihen lähtöön.
 

Turisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Naisten lentopallomaajoukkue
Jotenkin sellanen fiilis vaan on, että MM-kulta matkaa Suomeen. Saros viimeisenä lukkona.

Toki on sanottava, että ruåttalaiset isompia ja taitavampia, mutta tässä pelissä se nyt vaan ei auta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Siellä pitäs joku vääräleuka olla nyt kertomassa Ruotsin parhaille pojille, että pileet voi jo perua. Jotain häiritsemistä ja pelin rikkomista nyt tarvitaan mutta sanomattakin selvää, että jäähyjä ei saa enää ottaa.

Kaj Kunnas?

Jos YLE toimittaisi nää skabat, niin Kunnas todennäköisesti olisikin siellä...
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Joukkue puolustaa todella hyvin. Hyvin alkaa huomaamaan ruotalaisten pelaajien päänupista, että pitää yksin päästä tasoittamaan peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös