Otteluseuranta (TPS)

  • 471 429
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi helvetissä te katsotte edelleen noita pelejä?

Mulla oikeastaan junnujen skouttaus lähinnä ideana. Mutta peli on kyllä niin sekaisin ettei tuolla kukaan pysty erottumaan positiivisesti. Lähinnä kuvottaa muutamien TPS-pelaajien panos tänäkin iltana. Kunpa voisi päättää kauden tähän iltaan, ei tuolla opi junnutkaan kuin huonoille tavoille ja häviämään.

Tässä haisee ihan julmetun vahvasti uuden korpivaelluksen alku. En mitenkään usko, että ensi kaudeksi saataisiin tyhjästä luotua ryhtiä tähän touhuun. Viimeksi se onnistui ainoastaan Kallion, Tallinderin ja Selinin kaltaisten johtajien avulla. Nyt ei sellaista ole.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Hävettävän huonoa tekemistä. Hyi, hiihtäköön kaikki vittuun tuolta. Vaihdetaan rosteri päikseen vaikka Forssan Palloseuran kavereihin, tulos olisi todennäköisesti sama.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Miksi helvetissä te katsotte edelleen noita pelejä? Olette pahimman luokan masokisteja kaikki. Ainakin mulla kausi loppui lauantaina, käytännössä perjantaina avauserässä. Joukkue näyttäisi kokeneen asian samalla tavalla.

Vuodesta 2005 lähtien yhtä ainoaa kevättä lukuunottamatta tämä jengi on tuottanut pelkkää vitutusta ja pettymyksiä toisen perään. Nyt on aika todeta vihoviimein että antaa joukkueen näyttää jatkossa ansaitseeko se vaatimatonta panostani kannattajana. Mukavaa se ei ole, pakottautua pysymään erossa ja mahdollisimman paljon informaation ulkopuolella mitä Tepsiin tulee, mutta ei mulla ainakaan psyyke kestä enää. Otan varmaan liian vakavasti koko touhun.
Älä ota liian vakavasti. Aina löytyy kannattajia, jotka ovat sitä mieltä, että kaikki on ihan hyvin eikä arvostelulle ole mitään asiallisia perusteita. Myös organisaation johto ja rahoittajat ovat tätä mieltä eli näin tulee jatkumaan taas ensi kaudella. Kauden päätteksi saat lukea hienoja analyysejä, ettei pomppinut meille, mutta, jos olisi pomppinut, niin mestaruudesta pelattaisiin.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Suurimmalla osalla pelaajista kiinnostaa niinkuin kilo paskaa tuo touhu. Eipä tarvi enää katsella tuota ringetteä tälle kaudelle.
 
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n pelaajat ovat unohtaneet, että tämä on maksullinen tilaisuus, johon katsojat ovat maksaneet sisäänpääsystä. Jonkunlaista ammattiylpeyttä sentään pitäisi pelaajilta löytyä tai jos ei löydy, niin pääsylipun hinta pitäisi palauttaa.
Meinasin juuri sanoa samaa. Moni on kuitenkin lähtenyt hallille ja maksanut nähdäkseen tämän esityksen. Tätä menoa loppukausi pelataan tyhjälle katsomolle, mikä olisi tietysti ihan ansaittua.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika masokisti saa olla, että jaksaa Tepsiä seurata. Sama selkäsauna todennäköisesti jatkuu myös ensi kaudella ja sitä seuraavalla kaudella.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Vittu tämä joukkue on paska! Ja johto! Painukaa kaikki vittuun. Välillä varmaan pitäis pysähtyä ja miettiä miksi kannatan Tepsiä, sillä tällähetkellä en osaisi itse vastata edes tuohon kysymykseen. Yhtä Via Dolorosaa koko viime vuosikymmen, yhtä valonpilkahdusta lukuunottamatta. Ja sama paska jatkuu näkyään tälläkin vuosikymmenellä! Never stop the madness ja ensikaudella vedetään taas käteen!
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Aika masokisti saa olla, että jaksaa Tepsiä seurata. Sama selkäsauna todennäköisesti jatkuu myös ensi kaudella ja sitä seuraavalla kaudella.
Mestaruudesta pelataan Santun lupauksen perusteella ensi kaudella. Tämä luonnollisesti edellyttäen, että kiekot pomppivat meille.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kyllä saa aika helvetin paljon tapahtua ensi kaudelle jos meinataan edes hiukan parantaa tähän taaperrukseen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eiköhän viimeinen sammuta valot. Tepsin valmentajasekoilut plus uusi UTJ, sekä ensi kauden valkku vuoden sopparilla. No, tämä kertonee kaiken. Lisäksi tuntuu, että pelaajiakin kiinnostaa, kuin kilo paskaa. Tästä kaudesta jäänee käsiin ainoastaan kannattajat, jotka ovat kuitenkin olleet tukena ja uskoneet seuraan. Meitä kun on jaksettu tsempata vimoseen saakka vaikkapa facessa. Kuka tsemppaisi joukkuetta?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onneksi me saadaan Bud takaisin, tuo nopeutta peliin vikkelillä jaloillaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

PallinParoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild
Hatunnosto paikalliselle seuralle taidokkaasta v******sta meille kannattajille.. Pelit amatööritasoa alkukaudella, sit hopes up ja eka pleijarikierros saavutettavissa mut oikeesti, mitä te oikeen luulitte? "en mää mitää töitä tee, mä saan vaan palkkaa.." sääliksi käy näitä pärssisiä ja nurmeja
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös