Otteluseuranta (TPS)

  • 471 902
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Kiekko on juuri monesti toitotettu "momentum game". Kahden hävityn ässämatsin jälkeen maanantain peli tuli liian nopeasti. Joukkue on luovuttanut. Voi olla, että kauden jälkeen tulee otettua omalta osalta pidempi happi Tepsin suhteen. Ei edes vituta.. Harmittaa se, että osalla pelaajista puuttuu ammattiylpeys kokonaan.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
On se vaan hyvä, että se taistelu epäurheilullisista sääleistä loppui ns hyvissä ajoin. Onhan tätä nyt paljon kivampi katsoa työpäivän jälkeen. Varmasti hallissakin porukalla lupsakkaa oloa.

Nyt sitten enää odotellaan, että täysin paskaksi ja epäpäteväksi haukuttu johto kuin salamaniskusta tekee tämän nähtyään tästä eteenpäin pelkästään seuraa edistäviä tekoja.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Oisko ideaa palkata Juhani Tamminen loppukaudeksi penkin taakse? Vois tuoda lipputuloja
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: W124

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Kyllä TPS:n ilmapallo tyhjeni noihin viikonlopun tappioihin. Ei tuossa pelissä ole mitään järkeä tai tunnetta. Ikäväähän tuo on katsojille, jotka halliin on vaivautunut tulemaan. Toki on se tietyllä tavalla myös inhimillistä.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Virtanen puheli ennen peliä, että boksista pysyttävä poissa. Ei tainnut ihan mennä viesti tänään perille pelaajille. Seitsemäs 2min jo.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Miksi helvetissä te katsotte edelleen noita pelejä? Olette pahimman luokan masokisteja kaikki. Ainakin mulla kausi loppui lauantaina, käytännössä perjantaina avauserässä. Joukkue näyttäisi kokeneen asian samalla tavalla.

Vuodesta 2005 lähtien yhtä ainoaa kevättä lukuunottamatta tämä jengi on tuottanut pelkkää vitutusta ja pettymyksiä toisen perään. Nyt on aika todeta vihoviimein että antaa joukkueen näyttää jatkossa ansaitseeko se vaatimatonta panostani kannattajana. Mukavaa se ei ole, pakottautua pysymään erossa ja mahdollisimman paljon informaation ulkopuolella mitä Tepsiin tulee, mutta ei mulla ainakaan psyyke kestä enää. Otan varmaan liian vakavasti koko touhun.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
On kyllä surkeaa rävellystä. Alkaa jo pikkuhiljaa riittää tälle kaudelle...
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jumalata pojat, tämä touhu alkaa päivä päivälta enemmän muistuttaa vanhaa kunnon Kaskis-lätkää..
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ei niinku mitään jakoja.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Vittu 8 torjuntaa vastustajan veskarilla...

Pelin jälkeen palauttavat luistelutreenit tuonne puolen yön tienoille
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Harmittaa kyllä, että TPS otti Ässiltä nekkuun kriittisissä peleissä. Eihän voitotkaan olisi mitään taannut, mutta loppukausi olisi varmaan ollut jännempi ja pelaajien intokin hieman paremmalla tasolla. Olis laittanut Kuopiossa mukavasti puntin tutisemaan.

Jos oikein ketuttaa, niin lohtu löytyy kirjallisuudesta.. "Saarijärven Paavo".. Koettelee, mutta ei hylkää..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös