Otteluseuranta (TPS)

  • 472 176
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

Juna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Omaan silmään pisti myös Korpikosken täysin luokaton puolustus. Kivasti kurvailee tuossa Malisen vieressä, vaikka oli periaatteessa Korpparin mies.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Hyvin vaatimattomat ambitiot hyökkäyspelaamisen osalta. Ihan sitä toista syöttöä putkeen omille haetaan tähän erään.

Peukut pystyyn.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Myykööt kaikki paskat ja pari onnistunutta pidetään kokoonpanossa ensi kautta ajatellen. Junnuille vaan rohkeasti peliaikaa kun kausi on vituiksi jo mennyt ja kaikki paukut tulevaan ettei tämänkaltainen katastrofikausi toistu. Sellainen välikausi oli tämä.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
No ei mutta hyvä kokemus se tämäkin reissu on. :) Kaikkea pitää kokeilla ja kuitenkin tästäkin maksetaan, vaikka hiki valuukin..
Oppia tulee ja hiki talttuu vichyllä...

Viime viestini kirjallinen anti oli minimaalinen, kuten Tepsin tekemät maalit. Totesin päässäni että mitä turhia. Pelaajat ja ongelmat ovat jo lueteltu teidän tai omasta puolestani. Rotaatio on ollut isoa. Tappara-pelin perusteella sinne joutaisi ukkoa kahden kentällisen edestä. Liian iso on vuori kiivettäväksi. Toivottavasti Viro on huomenna jo pelikunnossa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Todella surkeaa peliä tällä hetkellä.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Aivan uskomattoman paskaa peliä. Eikö Virtasen teesit hyökkäyspäässä ollut ettei hierota nurkissa vaan laukauksia ja maalille ukkoja?
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuosta nyt ihan kauheasti alkukantainen tahto paista läpi. Tapahtumaa toki latistaa tyhjähkö halli taas melkoisesti.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin kädettömiä pelaajia annettu Virtaselle, että ei tuosta porukasta mitään hyökkäysvoimaa saa irti millään. Jos vaikka joku syöttö vahingossa kimpoisi vastustajasta maaliin, niin 1-0 voittoon olisi mahdollisuudet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös