Otteluseuranta (TPS)

  • 470 669
  • 5 085
Tila
Viestiketju on suljettu.

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitääkin miettiä uusiks tätä paluuta TPS:n seuraamiseen. Vitun raskasta jo nyt ja 25minuuttia katsonut viimiseen pariin viikkoon.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Eipä TPS:n pelissä hirveästi näytä piristymisen merkkejä vaikka valmentaja vaihtuikin. Luulisi pelaajilla olevan halua näyttää parastaan uudelle valmentajalle. Kotiyleisöstä puhumattakaan.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se mikä eniten huolestuttaa on ne puheet joukkueen heikkotasoisesta treenaamisesta, jota ei ole vaikea uskoa kun tuota touhua seuraa. Peräkkäisten iltojen pelit.

Tuo on sellainen asia jota on vaikea/mahdoton paikata kauden edetessä. Muuten kyllä täytyy nyt hiukan enemmän Virtaselle antaa aikaa. Tietysti toive oli että valmentajanvaihdosta olisi tullut sellainen boosti jonka voimalla olisi saatu positiivinen päätös 1. kvartaalille...
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taisi tuo neljäs maali rikkoa selkärangan tältä illalta. Siihen asti vaikutti vielä yritteliäältä ja aktiiviselta. Nyt ei tosiaan enää usko riitä enkä kyllä ihmettele tämän paskan läpi tarpomisen jälkeen.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Täytyy yrittää katsella peliä vähän pidemmällä vinkkelillä. Markolle tärkeää dataa joukkueesta. Heikkoudet paistaa läpi. Pyydettyä kamppailuvoimaa ei ole käytännössä yhtään ja toisteisuuden puute pelissä saa lähes kaiken näyttämään taidottomuudelta.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tässä Virtasella valtava työ edessä, ei siitä mihinkään pääse. Johtajuutta tuo homma huutaa mutta meillä isot pelaajat ovat niitä suurimpia alisuorittajia. Niitä korjattavia osa-alueita on aivan tolkuton määrä.

Onneksi tulee tauko.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On noi tuomaritkin tänään kyllä ihan yhtä sekaisin mitä Kaskisen kuuluisa pelikirja. Voisivat vetää pussin päähän ja vihellellä vaikka Antti Tuiskun tahtiin, ei menisi yhtään huonommin.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En näe peliä, mutta ilmeisesti valmentajan vaihtoon normaalisti kuuluva muutaman pelin suonenveto jäi tepsin kohdalla toteutumatta? Tää on poikkeuksellinen seura siltäkin kantilta.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Aika katkeraa kalkkia syötetään Tepsille. Voi tietty sanoa, että sitä saa mitä tilaa pitkässä kaavassa.
Nyt Tirrosen loukkaantuminen oli tosiaan se mitä tähän ei kaivattu juuri kun hän oli ihmeparantumisen kokenut.
Onneksi Pohjanoksaa on nyt peluutettu pari peliä. Ennen Jukurit peliä Pohjanoksalla taisi olla edellinen peli lokakuun alusta. Outoa toimintaa. Vaikka Tirronen olisi selkeä ykkönen, niin kyllä kakkosta pitää ajaa sisään peleihin enemmän juuri tällaisia tilanteita varten.

Tyly oli Pohjanoksan alku tähän, ja Eemeli Suomen jäätävä viimeistely oikein tuomitussa jäähyssä. En tiedä oliko nähnyt Pohjanoksa vs. Pereskokov keskiviikolta.

Paljon on työsarkaa Virtasella ja joka jätkän parannettava kentällä, treeneissä ja vapaa-ajalla. Oikeesti lyötävä haalarit päälle.

Tepsillä ollut taas kiekonhallinta+laukaukset mikä oli tuttua jopa Kaskisen ajalta. Kertoo viimeistelystä ja avuista kaverin viimeistelyyn. Yvlla Janatuinen menee suosiolla syrjään kun Squires vetää liikkuvat taakse. Joissain joukkueissa mennään mokke eteen maskiin.

Nurmi sisäisen maalipörssin kolmoseksi kolmella maalillaan. Ei huano.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Onhan se perkele ihan liikaa pyydetty että tuo jengi joskus yllättäisi positiivisesti. Vitun pillu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös