Otteluseuranta ti-ke yö 2.11 - 3.11

  • 3 453
  • 29

Getzlaf 15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit
Halasko Koivu ja Havlat? Tai heittikö ees yläfemmat?

Valitettavasti minun on pakko sanoa että meni hieman ohi nuo maalin tuuletukset etten osaa varmuudella sanoa että miten he juhlivat maalia

Muuten toinen erä jatkui samalla kaavalla kuin ensimmäinen että Sharks vei peliä, mutta ne muutama saman aikainen jäähy antoi otteen Wildille ja siinä he tekivät sen maalin. Brunetella oli heti perään siinä mahdollisuus toiseenkin maaliin mutta Niittymäki venytti hienon torjunnan tilanteessa. Maalin ja jäähyjen jälkeen Sharks palasi pelissä kuskin paikalle ja oli jopa tasoittaa pelin heti seuraavassa vaihdossa kun pelattiin 5 vs 5. Kolmanteen erään kuitenkin lähdetään Wildin johtaessa 1-0
 

TML

Jäsen
Tuleepahan loppu! Taas Sens jäähy ja aikaa vajaat puol minsaa. 6-4 vastaan vielä kerran. Pystyttekö????

edit. ei riitä. Jälleen tappio.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Halasko Koivu ja Havlat? Tai heittikö ees yläfemmat?
Piti oikein katsoa tuo uudestaan, niin kyllä ihan normaalisti "halailivat" ja taputtelivat kypäriin, kuten maalin jälkeen yleensä tavataan tehdä. Mielestäni tuosta menneestä tapauksesta on tehty vähän liian iso.
Havlat näytti taas omalta itseltään tuossa yv:ssä ja nyt toivoisi vaan että hänelle annetaan tuota vastuuta ja mahdollisuutta pelata Koivun kanssa. Tasakentällisin pelatessa Havlatia ei näyttäisi kovin kiinnostavan pelata tällä hetkellä.

Jos yv-hetket otetaan pois niin olihan surkea erä Minnesotalta. Tuolla yv-porukalla on pakko saada maaleja ja nytkin tuli sen verran paljon 5vs3 aikaa että olisi pitänyt toinenkin maali saada aikaan.
Hyökkäys ei saa tasakentällisin mitään aikaan. Bäckströmiltä huikea erä. Vielä kun tekisi joukkueen maalit tuohon päälle niin eikai muuta voisi toivoa.

No jännä 3.erä tulossa ja eiköhän peli tule pyörimään Wild-päädyssä suurimman osan erästä.
 

Getzlaf 15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit
Jälleen oli Wildilta hyvä ylivoima tuossa kolmannen erän alkupuolella mutta tulosta ei tullut. Saa nähdä jatkaako Sharks edelleen hallintaansa kun peli jatkuu tasakentällisin, ihme on jos ei tuolla hallinnalla tuossa viimeisen kympin aikana heilahda verkko myös Wildin päässä.


Ei tullut maalia Sharksille vaan Wild vei voiton 1-0, hieno peli oli vaikkei maaleja sen enempää tullutkaan
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös