Otteluseuranta Suomi - Kanada 12.5.2008

  • 80 916
  • 570
Tila
Viestiketju on suljettu.

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Pitäisikö Bäckström nyt ottaa latautumaan keskiviikon peliin? Toinen peli 24h sisällä ja pakit ei auta ja omissa soi! Pakko tuntua jo yläpäässäkin! Pistäkööt Rämön (vai kuka sielä on luukkuvahtina) ottaa loput nöyryytyksestä vastaan!
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Siis vittu! Kanada rokottaa Suomen virheistä...

Shedden: Koistinen, Luoma, Niskala ja Lepistö ovat kaikki pelanneet viivalla ylivoimaa helvetin hyvin (Niskala varauksin), niin miksi vitussa sinne pitää laittaa tämä sankari Hyvönen? Ei jumalauta...
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Se on ihan sama mimmonen molari meillä on, jos miehet pääsee jatkuvasti ihan vapaasti vetämään metrin päästä. Ei siinä enää maalivahti voi paljoa...
Ja osaavat vetää jonkin verran paremmin kuin Ville Peltonen.
 

Lemmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Redwings, Arsenal
Apen mukaan olisi pitäny vaan kääntää toinen poski ja ottaa turpaan.. Mee nyt jo kotia alpo, siellä on peli! Miehet pelaa ja ringette on jossain muualla!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Pahalta näyttää tämä, mutta onneksi jenkit on voitettavissa. Pieniä ovat marginaalit... Peltosen tolppakuti sisään, niin peli olisi nyt täysin eri. Bäcksiltä oman tason peliä, niin oltaisiin jopa johdossa. Ei heitetä kirvestä kaivoon, vaikka tämä peli varmaan hävitäänkin.

USA-peliin kolmella vitjalla perkele. Hyvönen, Peltonen/Selänne ja OJ vilttiin. Nikke ei kai pelaa kahta sysipaskaa peliä putkeen. En tiedä kumpi olisi psykologisesti parempi - erityisen rumat tappiolukemat, vai parin maalin tappio. Selänteen peli 2-1-maalissa oli törkeää toimintaa suomalaista arvokisakiekkoilua kohtaan.
 

Mr.Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Se on ihan sama mimmonen molari meillä on, jos miehet pääsee jatkuvasti ihan vapaasti vetämään metrin päästä. Ei siinä enää maalivahti voi paljoa...

Ykkönen on ollut pettymys. Ehkä selänteen ja koivun aika on ohi... Nuorempia kehiin.

Täysin samaa mieltä. Ihmetyttää herra suuren ja mahtavan Selänteen kommentit että "norja-pelit ei vaan sytytä, sori nyt vaan" . Sori nyt vaan Selänne mutta kyllä leijonapaita päällä pitäisi asennetta olla. Jos ei ole Kanada pelissä niin pysy poissa, ihme että näitten jätkien pelaan itketään ja asenne on tämä. Tullaan valmiiseen pöytään ja pelataan niin paljon kun halutaan. Nyt Shedden hereille.

Suomen omanpään pelaaminen on ollut ala-arvoista muutamaa pelaajaa luukuunottamatta.

Oksettaa koko peli.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No, aina ei voi voittaa. Enemmänhän tässä nauraa kuin itkee, aika luovaa ylivoimapeliä. Outoa oli miten Kanada tarjosi Suomelle vapaalippua takaisin peliin puoli erää - olisi voinut Peltonen tehdä sen maalin. Mutta anyway, säästetään ne sitten pudotuspeleihin. Mieluumminhan sitä USA:n olisikin kohdannut...
 

krippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ehdottomasti ja Et-Po 72 ifk5.kenttä vm05-06
Hyvää yötä ja huomenna... Kiitos kanukkivalmennus ja 4-5 hyökkääjää vitun yv:ssä - sekä kiitos siitä että peluutus toimii dollarien mukaan. Miljoonamiehet..joo-o sanat ei riitä kuvaamaan tätä vitutuksen määrää sillä se on määrätön!
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Päivän vastaus: Venäjä?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Doug, this is for you: now u have change to do what you do best: Ala luomaan sitä henkeä! Tai huuda edes fuckincocksuckeria pukkarissa... Vai ovatkohan nämä sama asia?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jösses mitä pompotteluja! Bäckströminkin täytyy ottaa paremmalla prosentilla, viisikkopeliin täytyy saaada eheyttä ja sijoittumisiin selkeyttä: yv hakusessa, yhdellä hetkellä neljä pelaajaa samassa kulmassa. Teemu ei saa kiekkoa ja on aika veltto. Nyt kuitenkin paras erä ja kohti sitä USA-matsia.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Eipä mua oikeestaan edes harmita toi häviö sen takia, koska tuolla Suomen pelillä toi häviötilanne tällä hetkellä ei ole yllätys.


Kanadahan on aina ollut mun suosikkijoukkue arvokisoissa siis isänmaan lisäksi :). Mutta fakta on, että tuollaisella pelillä Suomi ei tule pärjäämään. Työvoittoja kun ei jääkiekossa tunneta
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sen verran täytyy puolustella Hannesta, että kyllähän se (koistisen?) syöttö oli todella paska ratkaisu siinä tilanteessa. Harmi sinänsä, että Hyvönen on muuten pelannut pelannut todella ennakkoluulottomaksi ja järjästänyt ketjukavereilleen kolme hyvää tekopaikkaa.

Kisojen suurin pettymys on kyllä ollut Selänne. Olis jättäny tulematta jos ei kiinnosta.

Pakisto ei vaan riitä.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Alpo "käännetään toinenkin poski, eikä missään nimessä vaan taklata" Suhosen kommentit ovat taas omaa luokkaansa. Onneksi Kekäläinen jaksaa jatkuvasti olla eri mieltä kuin meidän iki-ihana eurooppalaisen nössökiekon profeetta Ape. Kuinka tää kaveri on voinut joskus valmentaa IFK:ta?
 

Lemmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Redwings, Arsenal
Suomalaisten pitäisi mennä katsomaan Svemammojen ylivoimanauhoja. Siellä se peli kulkee puukäsillä erittäin hienosti koviakin maita vastaan! Suomella puuttuu se kiekon järkevä nopea siirtely ja maskia ei ole nimeksikään.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ape tykittää: anteeksiantamatonta se, että ketjuja on vaihdettu niin ylivoimalla kuin tasakentällisin. Olisi vissiin pitänyt jatkaa sillä viiden miehen yv:llä eikä muutella kenttiä?

Minusta ainakin kannattaa pitää viisi miestä ylivoimalla. Kuusi jopa jos mokkekin lasketaan. Jos puhut viidestä hyökkääjästä, niin eihän tätä peliä sellaisella yv-miehityksellä aloitettu?

Herranjumala että voi olla Sheddenille vaikea tajuta ettei Selänne, Hyvönen tai Jokinen osaa pitää viivaa. Eiköhän Jokinenkin palaa ykkös/kakkoskenttään ja kellota semmosta 20 minuuttia seuraavassa matsissa.

Peliä jätkät! Ihan sama vaikka hävitänkin, mutta pelatkaa nyt edes hyvä kolmas erä.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Hyvöseltä jälleen taattua viivapelaamista, johan sitä onkin tässä turnauksessa keretty katellakin. Vieläkö saa jatkaa vai joko nyt ihan oikeesti Sheddenillekin riitti?

Ykkösellä laskujeni mukaan kohtuu iltapuhde: -4.
 

Lemmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Redwings, Arsenal
Onneksi Olli Jokinen tulee seuraavaan peliin. Ollilla sentäs pitäisis olla asenne kohdilla, vaikka peli ei kulje.
 

Viljuri

Jäsen
Jos yksittäisiä pelaajia arvotetaan, niin Hyvösellä ei ole mitään käyttöä.

Aivan turhaa kaartelua tilanteen ulkopuolella, ei luo sijoittumisellaan paikkoja itselleen eikä kavereilleen. Eikä kyllä mitään käyttöä ylivoimassakaan, joten polkemaan kuntopyörää hotelliin loppuihin peleihin.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Mikä seuraavista kyrsii juuri tällä hetkellä eniten.
a) Lasse Virenin miehekäs ääni
b) Jari Litmasen titaanista valmistetut jalat
c) Hannes Hyvösen älykäs katse
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös