Otteluseuranta (Sport)

  • 231 376
  • 1 652
Tila
Viestiketju on suljettu.

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Lupaa hyvää ensikaudelle, että nämä omat junnut on meidän parhaita tällä hetkellä. Ei sinne mitään ulkomaanarpoja tarvi liikaa hakea kun löytyy Haaralaa, Erholtzia ja Heikkistä omasta takaa.
Mainittu kolmikko on kyllä hyvällä pelipäällä tänään. Pelirohkeus kasvaa peli peliltä ja ratkaisut ovat entistä rohkeampia.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
*heh* 3-0
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ei tuo peli kyllä siltä näytä että voisi uskoa Sportin löytyvän jumbosijalta. Erityisesti junnut, Suoranta ja EJ sytyttää!
E: ja Liuksiala jaksaa aina yllättää nopeudellaan, vielä kun sille saisi McDavidin kädet.
Liuksiala voi yllättää monet ensikaudella. Tällä kaudella nyt vähän koko joukkue alosuorittanut ja Dogilla ollut loukkaantumisia vielä riesana. Tuolla nopeudella kyllä luulisi tehojakin tulevan vähän nykyistä enemmän.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Ja Kova senkun jatkaa... Vittujen kevät!
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Mikä tuon jengin nyt noin sytytti? Aivan loistava peli koko jengiltä ja täysin ansaittu voitto ja bonarina Hovisen nollat. Kova kyllä voisi laittaa sen pillin toisinpäin suuhun niin lopputulos olisi parempi.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vähän kyllä harmittaa nuo Jatkiksen tähdet, kun Hovisen jälkeen siellä on Paukkua ja Heikkistä. Totta on, että molemmat pelasivat jälleen hyvin, ja varsinkin Lari Heikkisen pirteät otteet lämmittävät mieltä.
MUTTA, valitsijalta jäi täysin huomioimatta Sami Rajaniemen millintarkka passi Erik Riskan lapaan. Tällä syötöllä Sport siirtyi alivoimalla toisen erän viimeisillä sekunneilla helpottavaan 3-0 -johtoon, jota ei sitten kolmannessa erässä enää menetetty, eikä se johto ollut edes uhattuna missään vaiheessa. Pelin kulminaatio ja Jugurttien selkärangan napsahdus jäi kokonaan huomioimatta.
Sääli, sillä kyllä Mikkelin Samppa olisi sen kaksi tähteä vähintään ansainnut. Nooh, eteenpäin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös