Otteluseuranta (Sport)

  • 231 452
  • 1 652
Tila
Viestiketju on suljettu.

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Järkyttävää tuo ylivoimapeli. Siihen kun saisi lisää tehoa, niin voisi pisteistäkin haaveilla. Totuus vaan on se, että Sportilla ei ole yv-pelaajia, pl. Asplund ja DeSousa.
Tuohon se ratkesi - hitaaseen yv -peliin. Vanha viisaus, isot äijät maalille ja laukauksia.. kokeilisin jopa Geigeria maalin eteen yv:lla..
 

Tuima

Jäsen
Ylivoima on kyllä hidasta ja suhteellisen passiivista. Hienoa varmasti olla syöttökoneena siinä, kun kaverit odottaa paikallaan. Vieläkös se Tervonen tuota ylivoimaa peluuttaa?

Muutenkin tuo pelaaminen hyökkäysalueella on sellaista turhanpäiväistä leipomista ja roiskimista. Laukaukset ja suoraviivaisuus valitettavasti uupuu.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Huoh... Ilvekseltäkään turha odottaa pisteitä, sen verran kovassa lennossa ovat ja muutenkin paha vastus Sportille, joten viikon pistesaldo riippunee paljon lauantain HPK-pelistä. Harmittavasti myös HPK on ollut aina paha vastus meille.

Ikävään paikkaan sattui tällainen vaikea viikko. Nyt kun olisi ollut Saipaa, Jukureita, Pelicansia vastassa ja olisi napattu hyvät pisteet, niin tiedä mihin lentoon olisi vielä päästy. Nyt tässä tappioputki ja varmasti alkaa joukkueessakin usko hiljalleen ainakin alitajuisesti loppua.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kyllä alkaa hyökkäyksen rajallisuus näkyä.. Syyttävä sormi sinne suuntaan kun vahvistuksen kanssa aikailtiin..mikä lie tilanne nyt, varmaan kannattaisi unohtaa koko homma, peli on selvä. Ainoastaan ihme vie Sportin enää pleijareihin, ainakaan tuolla kalustolla ja vahvistus pitäisi olla luokkaa kova ja ilmainen että kannattaa.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mitä ylivoimapelaamiseen tulee, katse kääntyy jälleen joukkueen koontiin. Hanki nyt ensiksi valmentaja, maalivahti ja peliä tekevä pakki, joka pyörittää myös ylivoimaa. Viljanen yrittää olla ja hyvin yrittää, mutta ei ainakaan vielä ole. Nyt on ensimmäinen valmentaja ja luotettava maalivahti. Ensisijainen hankinta ensi kaudelle on se pakki. Eikä Lukon ylijäämiä enää.
Toinen on syötöt. Ammattilaiset hinkkaa satoja syöttöjä viikossa. Miten ne peleissä muuttuu tuollaisiksi lapasiksi?
Joka tapauksessa voitossa oltiin kiinni. Tappara puolusti tutun hyvin ja silloin heitä on vaikea voittaa. On tämä peli kokonaisuutena nyt kuitenkin parempaa kuin mitä on näinä vuosina totuttu näkemään.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllähän tuo Tapparan materiaali näkyi aika selkeästi vaikka peli päättyikin 1-2. Silti Sportilta ihan hyvä peli, tais se Dufva olla myös kokonaisuutena tyytyväinen peliin. Toivottavasti Risto vähän myllää tuota yv.tä.
Yv2 ei toimi oikeastaan ollenkaan. Ainoa on tuo Asplundin yv joka saa kuviot pyörimään.

Ei auta, Ilves ja Hpk vielä tälle viikkoa. Kova on savotta, mutta yllätyksiä on ennenkin nähty!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport pelasi hyvin, ei kiitettävästi, mutta hyvin. Ennen peliä Tapparalla 73p. ja Sportilla 34! Aavistuksen köykäisellä jäähyllä ja yv-maalilla Tappara mukaan peliin. Kolmas erä ihan Sportin ja vain heikko viimeistely tasurin esteenä. Tasoero 14:nnen ja kakkosen välillä ei ollut tänään kovin iso. Ei lohduta yhtään, mutta kun on pelattava kädessä olevilla korteilla ja yleisöä tänäänkin Tappara -pelissä n. 2500, ei siinä paljoa kuuseloita, mäntylöitä eikä levtchejä tänne niin vain hankita.
Viljanen on erinomainen hinta-laatu -suhteeltaan. DeSousasta voidaan hetki vielä nauttia. Hovinen ja F. Riska ovat tonttinsa ansainneet. Voitolla oltaisiin jo kolkuteltu kymppisijaa, mutta ei. Täytyy kompata @Raju Erkki :ä sen verran, että nykykuntoinen Sport todennäköisesti pyyhkisi jäätä joukkueita sijoilla 9-15 vastaan. Tällä viikolla joudutaan kamppailemaan kärkikastin porukoiden kanssa, joilla on keskimäärin reilu 30p. enemmän a´la Tappara, Ilves ja HPK. Harmi.
 

Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Maalivahdeista tai Hovisesta ei ollut omaa ketjua, niin tämä voisi olla sopiva ketju yksittäiselle kysymykselle. Eli millä varusteilla Hovinen pelaa? Oletin että seurasopimus on Warriorin kanssa, mutta ainakaan patjat eivät muistuttaneet niitä tai olivat sitten tosi vahvasti modatut. Yritin ottelua katsoessa tuota seurata, mutta ei tullut oikein hyviä lähikuvia tai hidastuksia.

MUOKS: nyt näin ottelusta valokuvan ja taitaa olla CCM Extreme Flex 4, joista logot piilossa.
Kyllä, EF 4 Pro ponttooneilla vetää. En tiedä nykytilanteesta, mutta Kärppiä vastaan logot oli ainakin selvästi esillä.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Herraisä mikä blokki DeSousalta. Siinä on kyllä kultakypärä viimesen päälle. Toivottavasti tykkää Dufvasta niin paljon että jäis vielä ens kaudeks.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuliko hiukka kevyesti???
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nevalainen-Westermarck av:ssa..........
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huomenna tekee tiukkaa 2200:n ylitys Kuparisaaressa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös