Otteluseuranta - Sotshin olympialaisten välierät (21.2.2014)

  • 182 435
  • 949
Tila
Viestiketju on suljettu.

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Miksi Jussi Jokinen pelasi lopussa kun haettiin tasoitusta? J.Jokinen ei ole se pelaaja tässä turnauksessa, joka pelejä ratkoo.

Sama tuli mielee. Varsinkin kun kiekko ei ollut kontrollissa, niin Jokisella tee kentällä mitään. Oman pään aloituksessa Korpikoski tai Ruutu Selänteen tilalle ja Selänne veskasta sisään.. No nää nyt on näitä jälkiviisasteluja.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuon joukkueen selkäranka katkesi siihen 2-1 maaliin. Sen jälkeen todella huono peliä ja se vaikutti luovuttaneelta.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ja niinkuin tuossa studiossa lässytetään.
YV on niin isossa roolissa nykyään että olis 1 pitänyt tehdä.
Aika rehellinen tulos mielestäni,paremmalle hävittiin.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Erittäin heikkotasoinen olympiavälierä, mutta hatunnosto Ruotsin kolmannen erän pelille, erinomaista jäädytystä eikä Suomi saanut montaakaan laadukasta maalipaikkaa.

Lehtonen Suomen parhaita ellei paras, kainalomaalista huolimatta. Lehtonen antoi Suomelle mahdollisuuden voittoon, mutta hyökkäys ei käyttänyt omia paikkojaan Kapteeni Selänne etunenässä. Harmi että Teemulle sattui tänään OFF-päivä, vaikka toki hyvin pystyi pitämään kiekkoa hyökkäysalueella ajoittain ja järjestämään paikkoja.

Kyllähän viimeistään tässä matsissa näkyi sentteriosaston kapeus, ei voi mitään. Toivottavasti kundeilla riittää jalkaa vielä pronssipeliin, sieltä tulee vihainen joukkue vastaan.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Niin se on hienoa, että oikeus toteutuu ja Suomi ei voita järkyttävän tuomarivirheen takia.

Ruotsi kyllä osaa tuon johtoasemassa pelaamisen loistavasti. Ei Suomella ollut mitään saumaan 3. erässä. Ja Lunkka on se maailman paras maalivahti eikä mikään Rask.

Herätys vatipää. Eihän siellä ollu edes Rask kentällä? Vähän vaikea vertailla miten on pelannu, ku Ruotsi pääs paskoja maita vastaan pelaten finaaleihin!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuon joukkueen selkäranka katkesi siihen 2-1 maaliin. Sen jälkeen todella huono peliä.
Sama tunne päällä. Tehtiin se 1-0 ja peli oli tosi tasainen senkin jälkeen. Määtän tarjoama lahjasyöttö ja yhtäkkiä peli olikin 1-1. Sitten ylivoima ja peli oli 2-1 ja sen jälkeen ei enää saatu kunnolla peliä käyntiin Ruotsin pitäessä meidät hyvin kurissa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mitä helvettiä... molemmat haastattelut niin jätkät ihan naamat peruslukemilla ja "ei tässä mitään" asenteella... mitä helvettiä. Kyllä mä muistan kuinka tuolta on lähdetty pronssimatsiin joskus tippa linssissä ja maat myytynä. Sillon oli asennetta ja tappelua. Tänään ei!
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Eniten mua ärsyttää tässä se, että Ruotsi ei edes pelannu mitenkään hyvin. Jos oltais pidetty Venäjä pelin taso, niin oltais viety tää, mut ei niin ei! Argh! Ruotsi pääsi suorastaan kävelemällä finaaliin, mistä tulee kyllä turpaan Kanadaa tai Jenkkejä vastaan.

Niinpä niin. Ruotsin tekemisellä ei ollut mitään tekemistä Suomen "huonouden" kanssa. On se Ruotsi paska.
 

onoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Henk.kohtasesti en nää Olli Jokisessa mitään muuta kuin suuren valittajan.
Suurin häpeätahra koko joukkueessa.

Itse itseäni lainaten.
Pelin ratkaisija omalla jäähyllään. Täys pelle.
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Jos miettii että Koivux2, Filppula, Bergenheim, Pitkänen, Barkov, Rask, Rinne on poissa ja silti Suomi pelaa mitaleista niin on se helvetin kova juttu silti. Tuossa ei taso vaan enää riittänyt ihan kirkkaimmille mitaleille.

Niin, kyllä neljän joukkoon pääsy on hyvä tulos tuolla rosterilla. Ehkä jopa hallittu ylisuoritus. No nyt saadaan maajoukkueeseen vauhtiin se todellinen sukupolvenvaihdos. Toivottavasti Salminen on pronssipelissä laatikossa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ai tässä pitäis alkaa kehumaan joukkuetta, kun hävitään välierässa. Kun kerran tänne asti on päästy niin kyllä silloin odotuksetkin pitää olla korkealla.

Vaikka Ruotsi hyvä onkin niin fakta on se, että tässä pelissä ei ollut Venäjä-pelin kaltaista energiaa lainkaan. Silloin lähdettiin peliä voittamaan ja taistelemaan mutta tässä pelissä oli alusta alkaen alistunut meininki. Jokainen saa tietysti olla mitä mieltä haluaa mutta näin mä sen koen.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Ennakkoon valitetaan, että Suomella on ihan paska jengi eikä ole mitään mahiksia. Sitten Suomi pääsee neljän joukkoon ja valitetaan kun ei päästä finaaliin. Vaikka voittoa lähetään aina hakemaan niin onhan top4 tosi hyvä saavutus!

Ja sieltä vielä kaikenlisäksi vanha vihtahousu vittuilee! Hajoan.
 

Outsider

Jäsen
Suomi ampui ne parhaat ylivoimapaikat seinille ja Karlsson osui maalia kohti. Siinäpä se sitten oli pienten erojen peli.
 
Mitä helvettiä... molemmat haastattelut niin jätkät ihan naamat peruslukemilla ja "ei tässä mitään" asenteella... mitä helvettiä. Kyllä mä muistan kuinka tuolta on lähdetty pronssimatsiin joskus tippa linssissä ja maat myytynä. Sillon oli asennetta ja tappelua. Tänään ei!

On tosiaan vähän tervepäisempiä eivätkä tiukassa paikassa purista kuten ennen vanhaan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Olis luullu, että tappio nyppis enemmänkin mutta onhan näitä nähty. Saamaton peli, Ruotsi piirun verran tehokkaampi. Kulta jää vieläkin kaivamatta. Finaaliin pääsykin olis ollu kova suoritus ja kulta vielä sittenkin monen mutkan päässä. Meiltä puuttui kuitenkin kovia pelimiehiä - tyydytäänkö pronssiin vai kiinnostaako se enää?!
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä vituttaa!

Missasin (onneksi) molemmat Ruotsin maalit kun olin ajamassa kotiin päin, mutta kolmannen erän ehdin nähdä kokonaisuudessaan. Ei Suomi sellaista todellista kiriä saanut aikaiseksi ja vähän koko ajan odotteli koska se kiri alkaa, mutta YVtä lukuunottamatta aika vaisu takaa-ajo. Kai se on myönnettävä että parempi voitti, vaikka sen ääneen sanominen vituttaakin. Hyvin Ruotsi puolusti viimeisen erän.

No, mitali se on pronssinenkin, otetaan sitten se.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eipä juurikaan tappio vituta, luotin siihen että muutamat pelaajat pystyvät pelaamaan parhaan pelinsä tänään mutta mun silmään ei kukaan pelannut parastaan.

5vs3 1½min ylivoimaa, jos et tee maalia siitä niin itseäsi saat syyttää.

Pronssipeli on olympialaisissa ihan ok, mm-höntsissä ja kotoisessa liigassa turhaa.

Suomen joukkueesta isoin pettymys on mulle kyllä ollut Jussi Jokinen. Änärissä hyvä kausi mutta majussa tää jätkä on aina aivan turhake kun pelataan oikeita pelejä. En ainakaan muista yhtään hyvää peliä Jokiselta isoja joukkueita vastaan.

MUTTA paremmalle hävittiin, ei auta selitellä. Lundqvist voitti Lehtosen, Ruotsin hyökkäys voitti Suomen hyökkäyksen ja Ruotsin puolustus voitti Suomen puolustuksen = voitto.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Karlsson on hieno mies :D

Näin on. Ei yllättävää, että hän ratkaisi sitten tämän ottelun. Lehtosta turha syyttää, otti pari gamesaveria. Ruotsi pelasi aivan järkyttävän hyvin johtoasemassa myös, ja oli muutenkin vaan liian hyvä joukkue Suomea vastaan.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitä yhteistä oli Karlssonin ja Selänteen/Lehtosen haastatteluissa. Kaikissa näissä oli hymy herkässä. Kertoo kaiken siitä millä mielellä peliin lähdettiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös