Otteluseuranta (SaiPa)

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Surkeaa SaiPa! Ilveksellä tietysti lepoetu mutta eipä sen taakse voi mennä ammattilaiskiekossa. Itse asiassa SaiPalla olisi pitänyt olla etu ensimmäisessä erässä ainakin sen suhteen että ovat pelanneet ja näin pelituntumaa olisi pitänyt olla hyvin. Hakametsän lentokenttä näyttää olevan vaikea paikka meidän pojille. Lopetin katsomisen 5-1 maaliin. Onko Ilves saanut edes yhtään jäähyä tänään?
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Katsoin tuon maalikoosteen ja näytti siltä, että Ilves pääsi kävelemään/juoksemaan ihan tuosta vain SaiPan puolustusalueelle. Eli ei sitten haluta pystyttää sitä träppiä sen takia, että se on niin monille kirosana. En nähnyt peliä joten en tiedä pelasiko SaiPa ansakiekkoa, mutta olisi syytä ottaa se repertuaariin mukaan.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Kandee kattoa se Ipan 10 000. maali, se tiivistää ottelun hyvin. Ipa oli terävämpi, ovelampi, liukkaampi ja sai SaiPan näyttämään tosi kehnolta. Ansaittu voitto Ilvekselle ja nyt vaan sputnikeille oppia näistä kahdesta viimeisestä matsista, jotka hävittiin ihan siksi, että työnteko ja peliasenne karkasivat jonnekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös