Tila
Viestiketju on suljettu.

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
Tykkään helvetin paljon Perssonista. Iso mies, joka ei mene kentälle pelkäämään ja pelaa aina kohti maalia. Onko Zabo ja Ramu edes pelanneet? Se nyt on tiedossa että Kisu on SaiPassa vain varomassa loukkaantumisia.
Perssonin voisi liigassa istuttaa vaikka mihin ketjuun eikä valittamista tulisi. Meillä noi ketjukaverivaihtoehdot on vain nyt vähän..
 

Bacon

Jäsen
Jos Lehterä on ottelun jälkeen mihinkään osa-alueeseen tyytyväinen pois lukien maalivahtipeli, niin menetän viimeisenkin uskonrippeen miehen kykyyn valmentaa.
 
Tissit.

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIVE ja NURE
Saatiin piste! Piste enemmän kuin olisi ansaittu.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Kaarlehdosta tulee jotenkin hyvin vahvasti mieleen Juuse Saros. Hyvin samantyylisiä veskoja ovat kyllä.
 
Vaadin, että #15 nousee kisapuiston kattoon!

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Olisi mielenkiintosta nähdä Zaborskyn laukaisukartta alkukauden osalta. Väittäisin, että ei ole juuri ykköspaikoilta vetoja, kun hyökkäyksiä ei saada rakennettua siten.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yksi piste on yksi piste. Tuloksen taakse katsottuna peli oli niin kamalan näköistä, ettei yhtäkään olisi pitänyt saada. Tavallaan pitäisi olla tyytyväinen, mutta tällä yhdellä pisteellä ei ole mitään merkitystä koska pelillisesti tuo taso ei tule riittämään yhtään mihinkään.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Meidän puolustajat anto KooKoolle syöttöjä lapaan ja maalipaikkoja enemmä, kuin itte pystyttiin rakentaa koko pelissä. Mukaan lukien ylivoima.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ykkösveskarista ei enää epäselvyyttä toistaiseksi. Itse varmuus vs sätkyukko
Ainakin näkyy selkeästi että toinen on pelannut viime kaudella ja toinen istunut penkillä. Mutta ei silti yllättäisi vaikka Westerholm jossain kohti ykkösen paikan vielä veisi takaisin. Saattaa asetelma kääntyä vielä useammankin kerran. Molemmat varmasti tulevat kehittymään kauden aikana.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
John Persson on ampunut SaiPan ensimmäisen laukauksen, valitettavasti 41,7 km/h tykitys meni ohi. Toivottavasti tarkkuus paranee, ja vähän lujempaakin saisi toki tykittää!
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.