Otteluseuranta (Pelicans)

  • 277 085
  • 2 858
Tila
Viestiketju on suljettu.

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ai vittu mitä tuomarionanointia taas. Mustonen lampulla kumoon, ei mitään. Tyrväisen puolet lievempi kamppi ja jäähy. Näin saatiin taas -4 minuuttia Tapparalle tasoitusta.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Hahaha. Ei vittu tätä toimintaa. Hattua päästä niille ketkä jaksavat vielä käydä näitä jatkuvia anaaliin hoonaamisia katsomassa. Enää puoli kautta jäljellä.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Höyyyy höyyyy höyyy. Varmaan moni muukin hallilla oleva miettii kotiin tai jonnekin kauas hallilta lähtöä. Jälleen. Tulisiko 8-2, jos tää hyväksytään :(
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Meillä on tällä hetkellä ihan joka osa-alueella mitattuna todella huono jääkiekkojoukkue. Ei mahda mitään.
 

FeedTheMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Detroit Red Wings
Ei vaan millään pystytä luomaan sitä määrää tekopaikkoja mitä pelien voittaminen vaatii. Ensimmäinen kymppi oli hyvää ja liikkuvaa tekemistä jolloin myös träppi toimi. Helpottais myös jos molari ottais sen pari pahempaakin tilannetta joskus kiinni.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Räpellystilanne Isku Areenalla: 2-4. Oma tulosveikkaus on vielä hengissä, mutta se pettää ihan kohta ja koko ottelua on vielä puolet pelaamatta.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Meiltä on puuttunut kärkipakki ja toimiva pelitapa koko kauden. Ykkösmaalivahti ja päävalmentaja kuukauden päivät. Miten toimisto on tähän reagoinut? Ei mitenkään. Näin toimii "ammattilaisorganisaatio".
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt sitten Pasi pistää sen bemarinsa myyntiin, Pena leikkaa takatukkansa ja huutokauppaa sen kaanien budjetin hyväksi, Laukkanen lähtee torille myymään perunoita. Ihan sama, toi porukka tarvii nyt jonkun valmentajan tonne antamaan rotia
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Siinä vaiheessa kun vastustaja alkoi pelaamaan jääkiekkoa ja sai avausmaalin, Pelicansin koko joukkue päätti tunkea pään p*rseeseen ja seurata sivusta. Viides kerta tällä kaudella kun menee 6+ maalia meidän päähän kotona. Turha syyttää Karhusta alkuunkaan kun puolustuspelaaminen on tätä luokkaa. Todella toivon seuran tulevaisuuden kannalta että kausi päättyy jumbosijaan. Koko tää organisaatio kaipaa ravistelua ja ihan ensimmäisenä tämän romahtaneen korttitalon rakentaja Laukkanen on syytä vaihtaa kaveriin, jolla on jonkinlainen visio toimivan kiekkojoukkueen rakentamisesta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: hall
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös