Otteluseuranta (Pelicans)

  • 276 604
  • 2 858
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaakola-Schemerov ollut kyllä tänään harvinaisen paska pakkipari. Jaakola ei tunnu saavan helppoakaan syöttöä laadukkaasti omille.
Aivan pihalla ollut tämä pari jokaisessa pelissä. Yhtään avausta ei saada omille, Jaakola ei saa ainuttakaan kiekkoa toimitettua maalille asti. Jalalla häviää jokaisen tilanteen ja aina jäljessä. Jaakolan piikkiin molemmat vastustajan maalit tänään.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaakola ei ole oikeasti noin huono miltä näyttää. Joutuu kantamaan aivan liian isoa vastuuta alakerrassa, koska Laukkanen on epäonnistunut niin räikeästi pakiston rakentamisessa. Kyllä se vaan alkaa vaikuttamaan ja näkymään miehen ratkaisuissa ja liikkeessä, kun kellottaa illasta toiseen yli 20min peliaikoja.
 

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
Samasta on jatkettu koko peli miten viime pelissä pelattiin koko kolmas erä. Montaa kertaa ei olla kuljetettu kiekkoa vastustajan alueelle koko pelissä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
On kyllä sekaisin Pelsujen pelaaminen tällä hetkellä. :(

Paljon kavereita Lahessa asuu eli tsemppiä sinne, jos luette. Toivottavasti mahdollinen uusi valmentaja toisi jotain rotia tuohon touhuun,
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös