Otteluseuranta (Pelicans)

  • 277 167
  • 2 858
Tila
Viestiketju on suljettu.

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nukkuuko toi Ville Nieminen tuolla penkin takana? Missä aikalisä, veskarin vaihto? Karhuselle ei selkeästi taas napsu niin miksei vaihdeta? Tolvanen seuraavaan peliin maaliin ehdottomasti.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Joku sanoikin että rakenne puuttuu pelistä ja se on juuri näin.
Ja kun ollaan hyökkäysalueella, siellä jostain helvetin syystä heitellään vaan sitä kiekkoa sinne ränniin ja painitaan siellä, mutta vaara-alueelle ei pelata. Päämäärä on vähän hukassa joka hyökkäyksessä ja siksi ei oikein tule edes paikkoja muuten kuin jostain yksittäisestä oivalluksesta joltain Harilta tai Aaltoselta.

Pakit hoitavat vain avauksen, eivätkä lähde edes hyökkäyksissä ylös ja kun ollaan alueella, vain Vorobei nousee viivasta edes vähän, kuten pakin pitäisikin, jos halutaan tehdä laidassa ylivoimainen tilanne.

Ylivoimassa haetaan ihan liikaa sitä pitkää poikittaista lättyä, joka menee läpi noin kerran kymmenestä. Miksei sitä pelata pakin vedon kautta, kun siellä olisi kuitenkin hyviä maalineduspelaajia hakkaamassa ja ohjaamassa niitä sisään?

Melkein tekisi mieli sarkastisesti sanoa että Nemo pihalle ja Suomen TOP-3 valmentajiin kuuluva Karri Kivi tilalle.
 

FeedTheMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Detroit Red Wings
Kolmas erä sitten kulmakarusellia ala Mankinen & Mustonen tai hyökkäysalueella ympyrää kuskaten Björnisen ja Ylösen malliin. Masentavaa paskaa!
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tainnu pari Niääminen-Njuurminen kairata reeneissä poikia niin pahasti kakkoseen, että pelkkä ajatuskin luistelemisestä sattuu. Ei voi vittu aneemisempaa akkalaumaa olla kun toi jengi tällä hetkellä. Karhunenkin lopetti pelaamisen eikä sit viittitä ees kassaria vaihtaa.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Kuka korjaa tai muistaa, oliko niin että pelitapa on Niemisen vai pääomistajan vastuualueella ? J
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Ihan karseaa. Tämä peli hävittiin jo kättelyssä. Kotijoukkueen pelaajat harhailevat missä sattuu. Ei kuitenkaan olla oikeassa paikassa omalla puolustusalueella. Suoraan aloituksesta seuraava maali. Teurastus! Hyvää yötä.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Käsittämätön määrä merkkausvirheitä tähänkin erään. Tuntui, että Ilves oli aina keskialueen ylittäessään vähintään 3vs2 tilanteessa meitä vastaan. Pakit eivät joko uskalla tai osaa nousta ja hyökkääjät taas ovat metritolkulla perässä kun omiin pitäisi tulla.

Kyllä tässä mielestäni nyt näkyy kovin murheellisesti se, että tuo pakiston ei vain yksinkertaisesti ole kykenevä tähän pelitapaan. Tässä toki sormea pitää osoittaa valmennuksen suuntaan, jonka tehtävänä on peluuttaa rosterin mukaista kiekkoa.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No peli näyttää siltä, että pelsut on se ”kriisijoukkue”. Ihan kaameeta kuraa.
Hävitään kiekot hyökkäys sinisellä tai puolustus sinisellä.

Ilves näyttää oman alueen puolustusta Pelsuille. Maalille ei mene kiekot eikä miehet!
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän vahvasti näyttää siltä, että tuo keväinen sopimussaaga on vaikuttanut negatiivisesti tähän touhuun. Nemo ei samalla intohimolla mukana. Ja edelleen sitä mieltä, että Nupe ei tuonne penkin taakse kuulu.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Omaan silmään Pietroniro parantaa kokoajan. Nyt vaan kusee jokapuolella muutenkin. Toinen mitä katoin niin onkohan Vorobei paskana vai alkaako minuutit painaa vähän keskenkuntosena tuleen ukon jaloissa?
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kappas, pakit alkoivat nousta. Nemo näki saman puutteen näemmä.

Ja Pietroniro on hyvä, hashtag Pietronirofanclub.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvä ottaa kunnolla turpaan. Jos pikkuhiljaa herättäisiin niin pelaajarintamalla, valmennuksessa sekä niin ikään toimistolla. Ei mitään Ilvekseltä pois, olivat erinomaisia ja tehokkaita. Mutta kyllä me oltiin aivan paskoja jo toisessa (KOTI)pelissä peräkkäin.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan vitun säälittävää touhua joukkueelta, kotona jo toisen kerran peräjälkeen!!

Perjantaina on varmaan taas laitettu ketjut uusiksi ja sekotettu koko joukkue.

Just nyt raivostuttaa suorastaan ton joukkueen peli.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitäs veikkaatte kuinka kauan kestää, kun ilmoitetaan Nemon potkuista ja Nupen nostamisesta päävalmentajan paikalle 5 vuoden sopimuksella ja optioilla. Toivottavasti en tule näkemään tätä päivää.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No nyt hävittiin sitten se kolmaskin erä... voi vee mitä kuraa, ihan peruspeliä, voita siniviivat!!! Puolustus siniviivalle lätty syöttö ipa pelaajan lapaan!!!!

Nyt nieminen herätä toi joukkue pelaamaan.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Eiköhän Kousa ja Saarinen ihan itse päättänyt lähteä, siinä iässä äijät kuitenkin että nyt vielä ehtii HIFK:iin ja Kousa vielä vaikka Sveitsiin ja sit vuodeksi-kahdeksi takaisin. En usko että siinä olisi auttanut mätsääminen sopimukseen.
Mutta näillä mennään. Tehotonta pörräämistä kulmissa, vastustaja pääsee aika helpolla, kunhan pitää vaan nämä mikkihiir.. eikun miehet siellä kulmissa. Ai että on raskasta katsoa kun hallitaan kiekkoa, mutta ei ole oikein edes sellaista vaaraa hyökkäyksissä, vaan tyydytään pyörittämään rännissä kiekkoa.
Jos jonkun kysymyksen voisi esittää Nemolle, se olisi seuraava: Mitä sillä rännikiekoilla haetaan ja eikö joukkueen taitotaso riitä mielestäsi pelaamaan kiekolla avojäällä?

Jos joku Pelicansin äijä tätä lukee, toivon että näyttää koko jengillä tän:
HÄVETKÄÄ!
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mua ihmetyttöä se, kuinka me hyökkäykseen lähdettäessä aina menetetään kiekko ja vastustaja saa kerta toisensa jälkeen ylivoimahyökkäyksen.

Vielä enemmän ihmetyttää se, että tota on ollut koko kauden ja sitä ei ole korjattu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös