Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
osallistuminen
Joo, hyvää yötä Pelicans. Nyt siirryn muualle katsomaan jääkiekkoa. Tässä pelissä sitä ei kotijoukkueen toimesta näe.
 
Olipa kerran potentiaali ...

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tolvanen alkaa pikkuhiljaa osoittautua tyhjäksi arvaksi. Millä näytöillä porukka ylipäätään oli sitä mieltä, että Tolvanen on riittävä ykköskassari?
No Tolvasen itseluottamus on korkeella kun joukkue pelaa voitosta, kun joukkue ei pelaa voitosta kiekko ei tartu. Tai tältä musta tuntuu, siis ihme hörppyjä tullut nyt HPK, tappara ja tänään. Hämeenlinnassa oli ihan ok peli.
Mutta vee toi Helenius on paska!!!!
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En ole ennen nauranut, kun Pelicansille tehdään maali, mutta nyt ei voi kun nauraa. Ei vittu, mikä maalivahdin irvikuva. Sopii tälle joukkueelle, joka on jääkiekkojoukkueen irvikuva.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En kyllä yhtään ihmettele, että Ikonen ei mahdu Jyppiin ainoa etu mikä ukossa on pystyy luistelemaan kiekon kanssa, ei muuta. Ei osaa vetää, omassa päässä sählää aika usein, ei voita maalin edustaa, mutta jalat käy
Niinpä. Ja täällä Jyväskylässä monet ihmetteli isoon ääneen että miks Ikonen lainattiin pelsuihin. Jalat käy, mutta esim peliäly on todella huono.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy