Tila
Viestiketju on suljettu.

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Olihan karmea syöttö JMA:lta.
Peli näytti tuohon asti jopa hyvältä ja että hallittiin oikeastaan. Niin ja Tapparalle olisi kahdesta, kolmestakin tilanteesta voinut sen jäähyn jo antaa, ilman turkooseja laseja.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Hetkinen. Näytti että Tapparan leftin pakki oli siinä Pelicansin rightin mailassa kädellä kiinni, eikä ollut mahdollisuutta edes sitä ottaa pois siitä?
 

HENRIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat & HC Giants
Eihän tässä kohta nähdä liigassa enään maski pelaamista, pelkäen pientäkin vahinko osumista. EI mene tämä hylkäys nyt omaan kaaliin sitten mitenkään.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lähettäkää tää Pynnönen Heinolaan, ei mitään käyttöä Liigassa.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Onpas huijattu olo.

Peli oli ihan jees, ilme hyvä, maalejakin tehtiin, mutta sitten tuli hylätty maali ja Bomanin Tappara voitti. Ai. Saatana.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Loistava peli meiltä. Tänään oltaisiin ansaittu enemmän. Tuomari lähti kuitenkin vetämään omaa showtaan. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa huomiselle!
 

Koffeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK, Pelicans, Toronto Maple Leafs
Ei jumalauta. Kokonaisuutena tän mahalaskun keskellä hyvää peliä mutta silti ainoo mitä jäi niin paskanmaku suuhun.
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oli kauden paras peli. Harmi, ettei tullut palkintoa. Pienet virheet ratkaisi. Boman virheistä suurin. 55 olisi pitänyt naulata Ojamäki seinään ennen maalia.
 

surfa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joku UlmilaisTamperelaisLahtelaisBerliiniläinen
Höpönlöpön. Ite se turkoosipaita sen kepin sinne työntää, ihan tarkoituksella ja tietoisesti. Tuo ei ole mitään vahinkoa nähnyt mistään päin. Kyllä tässä taas johonkin ihan muuhun kun tuomareihin hävittiin.
 

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Oli kyllä yllättävän pirteä esitys. Tällä pelillä voittojakin pitäisi tulla. Paitsi että virheitä tulee ihan liikaa yhä.

Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että Shemerov (tjsp) ei kyllä ole oikealla tasolla. Junnujahan ne on melkein kaikki pakit ja tulee hasardeja, mutta 55 ei ole vahvistus edelleenkään. 4 alle 23v pakkia on kyllä edelleen liikaa. Mutta oikeaan suuntaan, olihan niitä yhteen vaiheeseen 6 kpl. Ikonen erottui erittäin positiivisesti, mikä ei ehkä ole kovin hyvä asia.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pynnösen "syöttökin" oli tilanteessa onneton. Se on totta että Shchemerov olisi voinut painaa kaverin laitaan ja Tyrväinen olisi voinut koukistaa jalkansa ja seurata kiekkoa, mutta tilanne tuli vähän yllättäen kyllä molemmille.
Kyllä siellä on muut miehet kuin #55 joiden paikka olisi muualla kuin Liigassa. Kinnunen, joka on jengissä kiekollisen osaamisensa takia ymmärtääkseni, syötti maalin takaa maalin eteen suoraan lapaan vastustajalle kerran, kaksi vai kolme kertaa suoraan oman sinisen alle vastustajan lapaan jne. Tällä kertaa sentterit tuli kyllä ansiokkaasti alaspäin, se pitää sanoa. Hari, Toivola ja Björninen oli usein juuri siellä missä sentterin pitääkin olla ja tukivat puolustajia kuten pitää.

Muutenkin tosiaan se oli kiva nähdä että koko pelin ajan kiekollisella oli tukipelaaja siinä 2-3 metrin päässä, jolloin pienillä siirroilla päästiin ohi vastustajasta ja pelaajat oli samassa rytmissä hyökkäyksissä, milloin ei niin paljon tullut menetyksiä pahoissa paikoissa.

Positiivinen matsi, mutta ehkä juuri siksi ottaakin päähän niin paljon ettei tullut palkintoa.
Taas olutta siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.