Otteluseuranta pe-la yö 2.-3.4.2010

  • 3 369
  • 29

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Yön ottelut:

02:00 Devils - Blackhawks
02:00 Flyers - Canadiens
02:30 Lightning - Rangers
03:00 Wild - Sharks
03:30 Stars - Oilers
04:30 Avalanche - Flames
05:00 Ducks - Canucks

Maddenin paluu, Flamesin viimeinen oljenkorsi, Flyers vs. Habs jne... mielenkiintoinen kierros edessä.

*

Hawks lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Sharp - Toews - Hossa
Brouwer - Bolland - Kane
Ladd - Madden - Versteeg
Eager - Fraser - Kopecky

Keith - Byfuglien
Hjalmarsson - Keith
Hendry - Sopel

Niemi (Huet)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kyllä kaikki huomio on täällä nyt tässä televisioitavassa Philly-Habs-pelissä, jossa on aika vitusti pelissä pleijarienkin suhteen. Voittaja vetää itseään aika paljon kuivemmille vesille.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onpas paska streami Philly matsissa, pätkii ihan hemmetisti.

e. No nyt skulaa.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Hoplaa, Elias tarjoilee maalin takaa Kovylle paraatimestat ja peli 1-0!
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Devils kyllä saanut pelin alkuun runsaasti vaarallisia paikkoja Niemen torjuttavaksi. Vähään aikaan en ole Devilsiltä nähnyt näin hyvää peliä. Noh, ilta on nuori, ei vielä juhlita.

Hienosti meni Kovalchukin maali puolustajan käden alta maaliin!
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
No ainakin toistaiseksi huomattavasti parempi ja energisempi alku Flyersilta kuin eilen Islesiä vastaan. Tämä on jo ihan jääkiekkoa.

edit. Aha ei näköjään kehuja kestänyt vaan Habs ykkönen heti pahanteossa kun maalinedessä on vain sitä tilaa ja tonttia tarjolla.

edit2. Asham noista vain tehdään. Nyt Halak tarjosi sitä tikkunekkua ja tilanne näytti jopa nololta. Lavikin peluuttaa seitsemää pakkia tai siis kolmosparissa kierättää kolmea kaveria. Rileyta ei siis onneksi tähän pehmomatisiin olla puettu.

edit3. Että sellaista. Sinänsä ihan ok erä, mutta lukemat ovat vain 1-0 vierasjoukkueelle. Paikkojen hyödyntämisessä on vain sitä eroa. Toki ei niitä paikkoja nyt loputtomiin ollut, mutta mutta. Erän lopussa Flyers selvästi nosti fyysisyyttäan Habs pakistoa kohtaan ja siellähän oltiinkin ihmeissään. Hartnellkin osoitti jälleen että parhaimillaan mies on todellinen maantiejyrä (vaikkakin sairaan ylipalkattu), mutta monesti tämä lataus vain menee ylikoohutuksen ja tyhmien jäähyjen puolelle. Tuota fyysistä ilmettä soisi jatkettavan toisessakin sillä Habsia vastaan jos ketä tämä on selvä ase jos vain homma ei mene yli ja boksi ala kutsumaan. Coburnilla muuten tuntui olevan läpi erän asiaa Lapierrelle.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sama paska jatkuu.
 

Nile

Jäsen
Rangers saa lentävän lähdön otteluun, kun tilanne on jo 2-0 pelikellon näyttäessä 3:34! Maalintekijöinä Prust ja Staal.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Karmea ensimmäinen kymppi Hawksilta. Kovalchukin maalissa joukkue esitti todella surkeaa viisikkopuolustamista, eikä Niemellä ollut mitään jakoa torjua Kovyn napakkaa one-timeria. Devilsillä oli alussa paikkoja tehdä useampikin häkki, mutta onneksi Niemi oli hereillä maalilla. Patonki olisi varmaan päästänyt muutaman enemmän.

No, erän jälkimmäinen puolisko oli Hawksilta jo vähän parempaa pelaamista, ei kuitenkaan mitään erityisen kaunista katseltavaa. Kopeckyllä ja Byfuglienilla oli hyvät paikat tasoittaa ottelu, mutta tällä kertaa Devilsin puolustus veti Brodeurin johdolla pidemmän korren.

Toiseen erään olisi parasta tulla paremmalla liikkeellä ja asenteella. Muuten tulee noutaja hyvin äkkiä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Molemmin puoliset yv:t toivat matsiin hivenen sitä tempoa ja sähköä myöskin tasaviisikoin. Varsin varovaista pelailua noin muutoin ollut. Panokset selvästi näkyvät.

edit. Hitto tuo Flyers-hyökkääjien puolustaminen aina välillä sen verran surkeaa että oikein pahaa tekee.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Olipas jäätävää jääkiekkoa Tampassa.

Ensimmäisessä maalissa Boltsien puolustus aivan unessa Shelleyn ja Prustin kovan karvauksen alla.

Toisessa Smith kauhoo Staalin maskittoman rannarin hanskan alta sisään.

Kolmannessa OJ karvaa kiekon Prospalille, jonka vedon Mikhalek potkaisee sisään.

Neljännessä maalissa Foster potkaisee Dubinskyn irtokiekon omaa maalia kohti ja vielä antaa mailallaan vauhtia, ettei vain Smith kerkeä tilannetta pelastamaan.


Surkealta näytti Tampa. Omituisten maalien lisäksi huomionarvoista oli Downien loukkaantuminen kun mies yritti lävistää itsensä omalla mailallaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Napaan taisi kuitenkin tulla mustelma.

Ei kai tätä enää voi hävitä. Nyt toivotaan Phillyn tappiota.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
JVR!!! Paikoista maaleja! Hyvää pyöritystä Richien ykköseltä ja heti perään näemmä kakkoseltakin. Pitäkää nyt tämä vire.

edit. Todella hyvää sykettä ja pyöritystä Flyersilta toisen loppuun, mutta se viimeistely oli jälleen luokkaa luokatonta. Tämä ilme ja tunnetila oli kuitenkin sitä mitä ei vaikkapa eilen näkynyt ollenkaan ja tänäänkään ei vielä samanlaista henkeä ole löytynyt. Flyers monesti todellakin kaipaa tuollaista flowta, jolloin ne joukkueen parhaat ominaisuudet tulevat esiin. Flyers ei vain ole sellainen taktinen kyttää ja iske joukkue vaan sen pitää hallita hyvällä tunnetilalla voittaakseen. Mutta jos ei viimeistele niin ei voitakkaan. Gagnen jäähy tuohon loppuun oli juuri sitä laiskaa ja huolimatonta pelaamista mistä vain pitäisi päästä eroon. Erän alkuun siis pirun tärkeä av-tappo ja sen jälkeen sitten vielä viimeinen vaihde silmään ja niitä maaleja vain pitäsi tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ihan sama kuinka paljon pyörittää kun ei paikoista tehdä maaleja, nyt olis ollut tärkeä saada se maali tähän erään, katsotaan miten käy.

e. Se siitä, Gagne boksiin, näin näitä matseja voitetaan.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Devils on kahden erän jälkeen yhä 1-0 -johdossa. Toinen erä oli Hawksilta kokonaisuudessaan huomattavasti parempi kuin ensimmäinen. Kaiken kaikkiaan Hawks on esittänyt melko hyvää vieraspelaamista, vain maalit puuttuvat.

Peli on muuten ollut tähän asti todella puhdasta, eikä ottelussa ole vihelletty vielä ainuttakaan jäähyä. Hawksille tämä sopii ihan hyvin, sillä joukkueen ylivoima on tällä hetkellä mitä on. Alivoima sentään toimii.

Nyt kolmanteen erään...
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Ugh, ei saanut Zajac eikä Parise rankaistua Sopelin (?) ja Niemen harhasyötöistä.

No, ehkä se tästä. Ihan hyvältä näyttää tällä hetkellä. Aloite Devilsillä eikä Hawks ole toisen erän tapaan päässyt pyörittämään Devils-alueella.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Quenneville on siirtänyt Kanen ykkösketjuun Toewsin ja Hossan rinnalle. Tätä ratkaisua on kokeiltu monesti aiemminkin, mutta kertaakaan se ei ole tuottanut toivottua tulosta. Kanen peluuttaminen vasemmassa laidassa on muutenkin rikoksista pahin. Se ei vain toimi.

Edit. No niin, se kokeilu ei onneksi montaa vaihtoa kestänyt. Vanha kunnon ykkösketju, Brouwer-Toews-Kane, on koottu jälleen kasaan...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Noin lähelle pääsee Flyers, tuska on käsinkosketeltavaa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ei ei ja ei. Miten helvetissä se voi olla aina noin vaikeaa ottelusta toiseen? Tässä on nyt ilmassa se se että Habs iskee hirmu mylläköinnin jälkeen jostain halvasta vastahyökkäyksestä Boucherin haroessa tyhjää. Linjakin on hivenen muuttunut tähän kolmanteen ja nyt ei enää pilli soikkaan joskin parempi näin niin saadaan pelillinen ratkaisu tälle. Tehkää nyt vain se!
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Aika jäätävää tuuria Devilsillä jälleen viimeisellä minuutilla...
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Aika jäätävää tuuria Devilsillä jälleen viimeisellä minuutilla...

Ja samaan syssyyn Lemairelta aika jäätävää peluutusta pistää Mottau ratkaisuhetkillä kentälle... Ikävä kyllä.

Eihän Mottau sitä vetoa tahallaan omiin ohjannut, mutta oli häviämässä 6-0 maalinedustakamppailua Toewsia vastaan. Ja ohjasi Versteegin vedon omiin siinä tohinassa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
JVR!!! Miksi ei? On tämä kyllä jälleen niin uskomatonta jäätyilyä. Kun ei sitten mistään uppoa.

edit. Hiljaiseksi vetää. Voiko enää turhauttavammin hävitä? Kyllä oli jälleen niin Flyers tappio ettei paremmasta väliä. Kolmannen hallinta täysin suvereenia ja paikkoa paikan perään, mutta kun ei niin ei. JVR oli todellinen tappion ruumiillistuma tänään. Miehellä oli puolenkymmentä avopaikkaa, mutta jotenkin se pistesarake näyttää vain nollaa. Hyvä peli, mutta se on aika tyhjän kanssa jos ei mistään uppoa. Ensi kesänä sitten koko organisaatio Oviesta niin saadaan edes yksi maalintekijä tuonne kentälle. Toki eiköhän ne Venäjän tsaarinkin hanat vain sulkeutuisi Flyersissa. Vitutus on sanotaanko että käsin kosketeltavaa...
 
Viimeksi muokattu:

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Niemi oli pilkuissa totuttuun tapaan aivan jäätävä... kolme näyttävää koppia. Toews ainut onnistuja, joten kaksi pistettä matkaa Windy Cityyn.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Sillä tavalla. Peli oli omissa käsissä viime sekunneille asti ja niin vain saatiin hävityksi tämäkin ottelu. Lemairelta todellinen neronleimaus peluuttaa Mottauta viimeisellä minuutilla Hawksin parhaimmistoa vastaan, kun kentällä pitäisi olla Martin, Salvador tai White. Ihan kuin se ei olisi jo aiempien, toistuvien takaiskujen johdosta tullut riittävän selväksi, että Motts on kusessa nimenomaan Toewsin, Hossan ja Versteegin kaltaisia nikkareita vastaan. Motts kuuluu jäälle, kun vastassa on Ladd, Kopecky ja kumppanit.

edit. Ja miksi tämä purkaus? Jos Mottau ei olisi ohjannut Versteegin vetoa omiin, olisi hän ollut auttamatta myöhässä, kun Toews olisi päässyt huseeraamaan Martyn tontilla, ohjaamaan vetoa itse tai runnomaan mahdollisen irtokiekon sisään.

Ja kuin kirsikaksi kakun päälle rankkareihin piti laittaa tällä kaudella rankkareissa toistuvasti tyrinyt Langenbrunner vetämään. Ei sitten Eliasta, Zajacia tai vaikka Rolstonia? Vaikka samahan tuo vissiin olisi ollut, kun Niemi otti kaiken mahdollisen kiinni.

Joskus tuota valmentajavelhoa on mahdotonta ymmärtää. Huomenna sitten lisää näitä arvoituksellisia muunnelmia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös