Otteluseuranta -olympialaiset 5. kisapäivä 16.2.

  • 258 055
  • 1 372
Tila
Viestiketju on suljettu.

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todella arkaa peliä, jätkät ei usko itseensä, eikä Kanadan voittamiseen. Tätä peliä me ei voiteta, ellei jätkät saa jotain ihme taikalientä.

Ei se sinänsä arkaa ole, Suomi tuli rytinällä ja rakensi heti alussa maalipaikan. Ikävä kyllä sitten kiekon sai Kanada eikä se siitä ole enää luopunut. Pitäisi välillä voittaa aloituksia jos haluaa saada kiekollista peliä aikaan.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saattaa sekin viedä Suomen pelistä 1% tehoa pois, että tämän illan peli ei oikeasti ole pakko voittaa. Näin se menee, vaikka Kanada olisikin kiva kaataa. Lisäksi, materiaaliero on aika hirveä Kanadan hyväksi, esim. aloitukset, mutta tämä on nyt 1. erän jälkeinen näkemys. Katsellaan lisää.

Tuskin yrittämisen puutteesta on kyse. Kummallekin joukkueelle olisi voitosta paljon hyötyä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kanada karvasi kovaa ja korkealta ekassa erässä. Selvästi oli tiedossa että Suomi yrittää hitaalla lähteä.

Tärpit toiseen erään:
  • Immonen voittaa toisenkin aloituksen
  • Hietanen-Lepistö penkin päähän.
  • Jalkaa liikkeelle. Ihmeellistä jaloissa pyörimistä.
  • Kanadalaiset pyrkii aina maalille tai tiputtaa pakille. Helppo puolustaa pois.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Ensimmäinen erä vähän sellainen mitä pahimmillaan pelkäsin. Rehellisesti sanottuna, eihän tuossa Suomella ollut paljon palaa. Puolustusalueen peli nyt oli ihan kohtuullisesti kasassa, Kanadan mestat tulivat oikeastaan omista kämmeistä. Doughtyn maali oli hyvä laukaus, mutta melkein tekisi mieli sanoa että olisi pitänyt Raskin ottaa. Toisaalta pelasti hyvin sen Granlundin kiekonmenetyksestä seuranneen tilanteen.

Hyökkäysalueen tekeminen olikin sitten sanalla sanoen heikkoa. Ykköskentällä oli pari puolittaista mestaa, mutta muuten keskityttiin lähinnä heittämään kiekkoa päätyyn ja roiskimaan siniviivalta kohti Pricea. Ylivoimakaan ei paljon toiveita herättänyt. Tämän erän perusteella poissaolijoiden lista on vain yksinkertaisesti liian pitkä.

Jos halutaan vielä lohkon ykköspaikasta taistella niin jonkun änärijätkän on otettava toi porukka reppuselkään. KHl ukoilla ei ainakaan ensimmäisen erän perusteella ollut kauheasti annettavaa hyökkäyspäässä.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Granlund näyttää tekevän parhaansa sen eteen, että Kanada saisi paikkoja. Herätys Mikke!
 

ipaz

Jäsen
Ei ka tuolla kanukkia voi olla tuomarina?

On siellä, NHL-tuomari Kevin Pollock. Toinen on tsekki Antonin Jerabek. Jokaisessa ottelussa on aina toinen tuomari NHL:stä. Tähän matsiin ei tainnut löytyä jenkkiä, eikä Vinneborgikaan enää vihellä amerikoissa.

Mutta ei tää peli tuohon tuomariin tule kaatumaan. Parempi vaan ettei siellä ole jotain saksalaista puoliammattilaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös