Otteluseuranta -olympialaiset 3. kisapäivä 14.2.

  • 124 375
  • 671
Tila
Viestiketju on suljettu.

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Leijonilla sukupuolenvaihdos menossa...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Määttä on kyllä hyvä molemmissa päissä. Kärsinyt paljon samisalosta, mutta niin olisi kuka tahansa. Onneksi ei ole lannistunut.

Jotenkin tuosta Määtästä huokuu sellainen olemus että ihan missä pelaa ja kenen kanssa niin kaveri pelaa omaa peliä parhaimmalla mahdollisella tasollaan. Eikai se muuten olisi päässyt Pensin miehistöönkään muutaman pelin näyttöajalla. Tai ainakin moni muu olisi puristanut mailaa liikaa ja söheltänyt mitä sattuu. Huikea jannu!

Barkovin kolhuna olin ensin näkeväni että Barkovin polvi jäi norskin polven ja laidan väliin mutta sitten olin katsovinani että se toinen polvi olisi ollut vähän väännössä Sashan tippuessa jäähän. Ihan sama, kunhan ei vain olisi mustelmaa kummempaa. Kyllähän se vähän irvisteli siellä mutta minusta ihan oikein ettei pelannut, kun ei kerran tarvinnut.

Mutta hienoa nähdä kun maajoukkue tekee maaleja eikä vain nyhjää!
 

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Toivottavasti Barkov pääsee takasin tositoimiin vaikka kylmääkin...

Lehterä ihan hyvä haku tohon ykköseen...hyvin Barkovin kaltainen pelaaja. Toinen voisi olla kontiola, mutta mielellään siihen ottaisi kookkaan puolustavav lenkin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Laurasta kiva nähdä hymyilevä Ruutu :)

Hyvä peli Suomelta, vaikea asennoitua pelaamaan samalla tahdilla tuota loppua kun peli käytännössä ratkennut ja alettiin selvästikkin säästelemään sunnuntaita varten.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Asia, joka avautui minulle: Teemu Selänne, Karri Kivi, Antti Törmänen ja Laura Ruohola ovat kaikki hyvää vuosikertaa 1970.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomella on pakki koko pistepörssin kärjessä, mutta laitetaan vain kakkosylivoimaankin laituria viivaan ja pannaan kaveri puremaan tuppea penkille. Oppiipahan olemaan.

Toivottavasti Barkovin kisat ei olleet siinä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Barkovin kisat ei olleet siinä.

On kyllä kylmä rinki tämän kanssa. Vielä kun ajattelee, ettei näillä alkusarjahöntsillä ole mitään merkitystä. Neljäs peli ratkaisee kuitenkin niin paljon.

Suomen MOM Ruutu tänään. Niin ne jyvät vain erottuvat.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Perkeleen ärsyttävää katsoa tuota Kanada- Itävalta peliä, kun noi pelipaidat hämää jatkuvasti. Ei auta vaikka yrittää jankuttaa pääkoppaan et punavalkoiset ei ole Kanada ja yhdessä vaiheessa luulin Kanadaa jo Saksaksikin.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Kukas tää Kanadan joukkueen "Matt Duschään" oikein on?

Hulvatonta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös