Otteluseuranta Mestis (kausi 2023–2024)

  • 278 341
  • 7 959

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Muistanko väärin, mutta eikö Kokkolassa ole ennenkin ollut ongelmia maalien paikallaan pysymisessä? Ja juurikin tuossa päädyssä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eikös tuosta pitäisi kuitenkin jäähy nyt tulla? Ei siinä Hermeksen pelaajilla ollut osaa eikä arpaa maalin siirtymiseen.
 

Knap

Jäsen
Yks tommonen maali hyväksyttiin IPKn verkkoon RoKia vastaan, luulin että tämäkin. Veikkaan, että tossa jos toisella laukausella ois mennyt sisään niin ois hyväksytty. Kolmannessa maali oli jo ollut jonkin aikaan pois paikaltaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Tuomaisen jengi lahjonut tuomarit? Niistähän mies kitisee itse jatkuvasti. Ei saatana kun kiehuisi jos Jokerit pelaisi. Nytkin vituttaa.
 

Paradym

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (#20 Joenväärä)
Mutulla sanon että hylkyyn menee. Ensimmäisellä vedolla jos olisi maaliin mennyt, kun maali siirtyi juuri ennen olisi hyväksytty, mutta toisella yrityksellä hylkyyn.
Tilanteessa, jossa maali siirtyy paikaltaan puolustavan pelaajan toimesta, joko tarkoituksellisesti tai vahingossa, ennen kuin kiekko ylittää maaliviivan kohdasta, joka on normaaliasemassaan olevien maalitolppien välissä, päätuomari voi hyväksyä maalin.Jotta maali voidaan hyväksy tässä tilanteessa, maali täytyy siirtyä puolustavan pelaajan toimesta, hyökkäävän joukkueen pelaajalla täytyy ollavälitön maalintekotilanne ennen maalinsiirtymistä,ja täytyy määrittää, olisiko kiekko mennytmaaliinnormaaliasemassa olleiden maalitolppien välistä.
Taitaa mennä hylkyyn vedoten juurikin tuohon välittömään maalitilanteeseen. Siinä pääsee Lausniemi kerran yrittämään sen jälkeen kun maali siirtyy ja vasta toisella yrityksellä menee sisään. Itse kyllä olisin maalin kannalla, mutta teoriassa kai sen voi tuon vuoksi hylätäkkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Knap

Knap

Jäsen
Nämä jatkoerän jäähyt jos ois tullut Hermekselle, niin täällä olisi järkyttävä vinkuminen käynnissä, rovaniemeläisten toimesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös