Otteluseuranta Mestis (kausi 2023–2024)

  • 273 781
  • 7 959
Turha siitä tarkistuksesta on sen enempää murehtia, mutta joku järki näihin pitäisi saada ettei kymmentä minuuttia katseltaisi tuommoisia tilanteita.
- Jos kiekko ei ollut patjan alla, eikä maalissa ennen kontaktia maalivahtiin, niin hylkyyn joka tapauksessa maalivahdin häirinnästä. Turha siitä mitään jäähyä on viheltää, puolustajien tehtävä muistuttaa.
- Jos kiekko oli patjan alla, eikä sitä sieltä jollain viidennellä uusinnalla löydy niin mitä se 50 uusintaa lisää sitä tilannetta auttaa. Päätös tehdään niillä tiedoilla mitä on.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Melkoista koomailua Outokummun hallissa tokaerän loppuun. Kellot seis, peli pyörii... Ja Ketterä on täysin köysissä. Sinne se hyvä ote katosi...
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Nyt on niin paskaa paskaa tää paska että huhheijjakkaa. Nyman istui boksia puhalluksesta mutta tää tönäisy ei ole edes kakkosen arvoinen. Tää sarja saattaa jatkua perjantaina mutta nää viheltäjät on pakko olla kauden vikassa pelissään tänään. Tää menee AIVAN vihkoon!
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
TuTon pelaajaa mailalla naaman. Ei jäähyä. Missä itku?
Mun mielestä tosta ois voinu viheltää jäähyn. Mutta kyllä tuossa aikasemmassa tilanteessa täyttyi kyllä laitataklauksen merkistöä. Kaiken kaikkiaan todella heikko peli tuomareilta tuon 10 mlm tarkastuksensa kanssa myös.

Teidän valmentaja varmasti muistaa itkeä lehdistötilaisuudessa. Siellä itku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös