Otteluseuranta Mestis (kausi 2022–2023)

  • 201 355
  • 5 304

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Himppasen verran vaarallisen makuista tuo Espoon YV. (no penalties anymore - by Kummeli)
 

Altec

Jäsen
Olisi ollut erän loppuun semmonen metrin paitsiomaali Espoolle tästä suoraan linjalta katsottuna, jos olisi tullut tuossa lopussa tullut maali.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Oli aika raikas ja rento Ketterä ekassa erässä. Tasakentällisin vieraat vei, mutta pääosin saatiin painettua kulmiin. Pari vaarallista paikkaa tuli, mutta oli meilläkin paikkoja. Ylivoimalla ja sitä ennen.

Fanikatsomo piti hyvin mekkalaa eikä hiljaista hetkeä ollut. Respect. Seuraavaan erään sitten kotijoukkue samalle tasolle.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Juuri kun olin tulossa sanomaan että vähän toivoisin lisää Espoolta hyökkäyssuuntaan niin Hämäläinen kävi laittamassa hienon maalin Huhtalan syötöstä. Ehkä tämä vähän vapauttaa kotijoukkueen peliä, Ketterä vaikuttanut jotenkin paljon rennommalta ja vauhdikkaammalta hyökkäyspelissä.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Pikkuisen eri on kattoa Espoo-Ketterä matsia lähes täydessä (?) hallissa kuin jotain Peliitat-KeuPa vääntöä. Komeasti on kyllä porukkaa Espoossa löytänyt hallille. Kaikella kunnioituksella Ketterää kohtaan, mutta ei vaan voi välttyä ajatukselta Espoo-RoKi finaaleista. Olisi kyllä eeppinen sarja ja yleisökeskiarvo pyörisi varmasti jossain 3k+ nurkilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös