Otteluseuranta Mestis (kausi 2022–2023)

  • 203 202
  • 5 304

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
voivoi, se on jo 7-0. Kooveen hyvä vire katkeaa kuin seinään
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ignatjewin ei tarvinne suihkussa käydä. Tuliko peräti 9 torjuntaa.
Ei näytä tulevan tänäänkään paljon torjuntoja. Aika tehokas alku Kiekko-Pojilta

En edes muista koska viimeksi K-Espoo on ollut kahden maalin tappiolla ottelun alkupuolella. Hyvä että päästään treenaamaan näitäkin tilanteita.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Ei palannut Huhtala toiseen erään. Joku olisi nähnyt syyn rangaistukseen. Selostaja Hodge tosin nyt ei nää, että kultakypärä puuttuu tuskin koko erän aikana...
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Taas vaihteeksi peli, joka ei tuomareilla mitenkään hallussa, ja kohta alkaa olla taas kaukalossa vaarallista. Miten tämä voi tässä sarjassa jatkuvasti mennä näin? Ensin aivan identtiset poikkarit maalien edessä. Vieraat ei jäähylle, ja minuutti eteenpäin, ja kotijoukkue kyllä.
Sitten tämä mv estäminen, jossa kontakti lähes puoli metriä veskan alueen ulkopuolella. Ei kai tuon pitäisi olla jäähy? Mutta sitten perään Pylkkäseltä sellainen turhautuminen, että ei olisi peliä kuulunut kentällä jatkaa, muuta eipä tuomarit nähneet temppua lainkaan. Eiköhän kurinpito löydä.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Kiitti Eme. Hattutemppuvedosta hillot kassaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Eräs Ketterä-fani ihmetteli taannoin miten Espoolle Hermes on niin paha. Samaa voisin itse ihmetellä miten Hermekselle FPS on niin vaikea joka kerta. Ei vaan lähde, ei.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Äläpäs "meijän" Markoa hauku. Jos totta puhutaan, niin eipä Mestiksen puolella selostavissa ole kovin kummoisia muutkaan. Vaan onnea Imatralle, helpot pisteet kävi Ketterä taas Iisalmesta noukkimassa.

Minusta Iisalmen ja Joensuun selostajat ovat parhaita, heti meidän Jussin jälkeen, paikallinen murre paistaa jollakin tapaa läpi, se on hienoa, pahin kirkuja mielestäni löytyy Turun seudulta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös