Otteluseuranta Mestis (kausi 2022–2023)

  • 203 310
  • 5 304

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Juurikin niin loistavaa peliä Kajaanissa, että katson oikeudekseni etsiä muuta katsottavaa. Klik.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Hokin maali hylättiin? Ei uskoisi! Ja sentään ammattilaistuomari viheltämässä. Nyt on yläkerran kopissa syytä suureen tyytyväisyyteen.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Teissalalla on kyll kivat kädet ja luistelu tähän sarjaan. Nyt kun se pari maalia on kotona tehty, niin eiköhän loppuilta saada ihastella vain vieraiden maaleja.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tänään onkin oman porukan vapaapäivä, niin seurailen KeuPan peliä ja kyllä tuo Ketola tekee melko lailla oikeita asioita koko ajan kentällä ollessaan ja pelaa varmoja maalipaikkoja kentällä ollessaan. Samaa voi sanoa Pertusta. Tohila hieman bambin oloisena sällinä on erittäin kehityskelpoinen yksilö, mutta onkin Jypin miehiä. Siellä saadaan nauttia sällin peleistä pitkän ajan, kunhan saa vain massaa varteen. Tulee olemaan muutaman vuoden päästä kova pelimies.

Keupa on kyllä vienyt peliä tähän mennessä mielin määrin.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Perkele jos tuo valmennus ei ala pikkuhiljaa ymärtää et Vertanen ei kuulu yv:ssä viivalle, niin mie piän yt neuvottelut.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ja lisää tulee. Siinäpä teidän parivaljakko taas tekee tuhojaan ja Heikkilä vielä lisänä. Onhan tuo kaksikko aika ylivoimaisella tasolla. Siis Perttu ja Ketola. Siinä muut sitten mukana seilaavat ja nauttivat osastaan.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Teissalal vaihteeksi kolme hankittua jäähyä ja siihen päälle 1+1. Vaikka kaveria ei nyt voi joukkuepelistä kertovan kirjan kanteen laittaa, niin ei voi sanoa ettei kaverista olisi enemmän hyötyä kuin haittaa. Parempana joukkuepelaajana ei miestä pahemmin Kupittaan valoissa näkyisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös