Otteluseuranta Mestis (kausi 2022–2023)

  • 201 336
  • 5 304

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Miten tuosta Liikosen ja Heinon nysväyksestä ulosajo, voi luoja mitä kaukkista

En tiedä onko säännöt muuttuneet, mutta mielestäni ei näistä paineista ole kovin herkästi ulos ennen laitettu. Hanskatkaan ei tainneet tippua?
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Nyt vittu KeuPa. Ei näin pelata jääkiekkoa!
 

Oadie

Jäsen
TuTo on kyllä maailmanmestari tyrimään näitä johtoja tai siltä tässä vuosien varrella on tuntunut.. Ei siinä kauan nytkään mennyt, kun maalin johto vaihtui kahden maalin tappioksi.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Kyl oli kolme melkoista puolustuksen ja veskarin lahjaa Tutolta Kooveelle. Ihan perustilanteita ja ihan aneemisesti ”pelattu” lähimmät miehet.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hankala tilanne toi KOOVEEn neljäs maali. Videolla tosiaan näkyy selvästi valkoista kiekon ja viivan välissä mutta koska kamera on maalin etupuolella ja kiekko on ilmassa, niin varmaksi ei voi sanoa. Tuossa tilanteessa kiekko oli kuitenkin senverran lähellä jäätä ja valkoista oli senverran reilusti että eiköhän tuo maali ollut. Tuolla kuvakulmalla kuitenkin ylärimaan osuvan kiekonkin kohdalla sitä valkoista näkyisi viivan ja kiekon välissä.
 
Suosikkijoukkue
FPS
Noo, maalit ovat olleet uskomattoman kauniita. 2020 luvun taitokiekkoa parhaimmillaan. Olemme tänään saaneet nauttia uskomattoman loistavista laukauksista.

...ja ihan hyviä laukauksia forssalaisiltakin tänään.

T. Munchen 72
 

Pardus

Jäsen
Ex-Hermes Gatis Gricinskis ottaa tänään Zemgalen ykkössentterin viitan harteilleen, kun joukkue kohtaa kotonaan Hermeksen, ja normaalisti ykkösen keskellä pelaava Arturs Homjakovs on kolmen ottelun pelikiellossa.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Kajaanissa paikalliset apinat aloittivat sikailun.

Törkeä polvitaklaus.

Edit: ja 2 min estäminen. Niinpä niin.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Ei saatana nyt tota Espoon yv:tä.

Tyhjä maali edessä, mutta ei lauota.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös