Otteluseuranta Mestis (kausi 2021–2022)

  • 177 181
  • 4 181

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Monikohan noista korkeista mailoista olisi jäänyt viheltämättä ilman naamaa pidellen kaatumisia?
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Paljonkos Espoossa maksaa liput näihin peleihin? Jos tekisi työreissun konttorille ja kävisi kiikaroimassa yhden pelin siellä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Harmittaa kuin pientä oravaa Kiekko-Espoon puolesta. Kauden kliimaksi ja pelataan osittain a-junioreiden kakkosjoukkueella. Onneksi ei pelata Liigaan noususta, se olisi jo liian espoolaista.
Eipä tosiaan ollut yhtään kärkitalenttia kokoonpanossa. Taaskaan. Espoon huippujunnut tähyävät ilmeisesti suuremppin ympyröihin, esim. NCAA, joten heidän ei parane pelata ammattilaisena ennen sitä.

K-Espoon kokoonpano oli veretseisauttavan karmeaa luettavaa. Niin kapealla materiaalilla mennään, ettei rosteri kestä yhtään lisäpoissaoloa. Tosin, puuttuihan Ketterältäkin ehkä Mestiksen paras pelaaja (Elmeri Kaksonen.) Ei sitä mielellään mene poissaolojen taakse, mutta harvemmin kolmella neloaketjulla pelejä voitetaan.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Yksi jatkoerä ei riittänyt pronssipelissä. Taistelevat joukkueet....en tosin tiedä millä höyryillä RoKi jaksaa vääntää. No kaiken voi jättää kentälle, kauden viimeinen peli.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Hyvä RoKi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös