Otteluseuranta Mestis (kausi 2020–2021)

  • 116 660
  • 2 579

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kuvaa kyllä Ketterän tätä kautta. Pelitapa on aivan helvetin kova, kun toimii. Tänään vaan ei riittänyt maalilla ja tulos on aivan katastrofi.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Meinataan alkaa sikailla, kun ei kulje ja sen myötä turhaudutaan. Rämöllä meni sipuli täysin. Jossei nappaa, niin saa tiistainakin huilata.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
En käsitä kyllä. Eikö Maso tai El capitano saa väännettyä rautalangasta, että ei kannata Mestiksessä lopettaa ennen vihellystä. Ero on iso, mutta.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Onkohan Mestiksen historiassa ikinä tehty 14 maalia yhteen finaalipeliin? Tai päästetty 9?
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ketterä on rottajoukkue. Tämä Rämö on aivan joukkueensa näköinen pelaaja! Kaikki sympatiat on Hermeksen puolella nyt kun tiistaina Kokkolassa mestaruus katkolla!
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Aivan. Olin jo aivan sekaisin aiheesta. Noh, silloinkin on uusi alku! Toivottavasti peli on tiistain jälkeen 2-2! Saadaan "nauttia" loppuun saakka.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Voi helvetin helvetti..
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit


Olihan nuo aikoja, kun ns taivas oli auki. Itse aikanaan jääkiekkoon sain kosketuksen, kun 1995 minut vietiin Talvisaloon katsomaan karsintapelejä ja siitä on alkanut 26 vuotias elinkautis rangaistus mikä jatkuu edelleen.





Vaikka ei näihinpeleihin liity niin siinä vähän videopätkää, kun silloisen Fazer liigan eli ykkös divarin playoffeilla oli oikeasti merkitystä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Siis 14 maalia pelissä. Yhtään peliä en TuTo:n putoamiseen jälkeen katsonut. Nyt joku tilastoaja pitävä voisi tuoda faktoja, onko finaaleissa tällaisia maaliilotteluja ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös