Otteluseuranta Mestis (kausi 2020–2021)

  • 116 684
  • 2 579

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Kolmosen alkuun YV käyntiin nelosella, sieltä tämä juttu ratkaistaan. Nuorilla herroilla on hurmos ja huumori nyt päällä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Pakko sanoa, että ei IPK ainakaan ole hyötynyt tuomaripelistä missään vaiheessa sarjaa.

Selvät on molemmilta otettu pois ja yksi korkea jäi välistä, mutta kuka sen livenä näki. Kokko luuli ekasta hidastuksessa, että kiekko tuli naamaan. Se on täältä helppo virheet hidastuksista huudella.
 

Knap

Jäsen
Selvät on molemmilta otettu pois ja yksi korkea jäi välistä, mutta kuka sen livenä näki. Kokko luuli ekasta hidastuksessa, että kiekko tuli naamaan. Se on täältä helppo virheet hidasruksista huudella.
Tuomarin tehtävä on nähdä se, kun seisoo metrin päässä. Rankkari nyt oli ihan ok, vaikka en kyllä usko, että ois vihelletty jos Varttinen ei ois kaatunut. Ja toi vika Hämäläisen jäähy nyt oli ihan tosi kevyt. Mut ei pidä antaa mahista viheltää jne.
 

X-Stiff

Jäsen
Nyt Ketterä! Nyt ei vittu saa höplätä enää. Tuohon jos vielä tulee omiin niin se on paniikkinappi pohjassa ja hulina omissa valmis. Varmasti omissa ja varmasti kiekko ulos jos ei syötölle tilaa. Nolla karvaus silmään ja sumppu keskelle. Hyökätään vain kun selvä paikka.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä

rosvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis, Liiga, NHL, Rautaliiga
Iisalmessa tulee vielä rumaa jälkeä tälle iltaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös