Otteluseuranta (Mestis 2018–2019)

  • 141 994
  • 2 385

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Melko naurettava jäähy Salolle. Ketä siinä ekassa pelissä oli tuomareina, jos oli samat miehet niin mihin se hyvä linja on kadonnut. Jos taas eri miehet, niin hoitakaa ne äkkiä takaisin tähän sarjaan.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Jotain tarttis tehrä. Ei tällä esityksellä tarvitse odottaa mitään.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Solkenaan maalipaikkoja TUTOlla. Välillä SaPKo tarjoilee niitä TUTOlle ja kyllä helposti TUTO niitä myös rakenteleekin. Selkeästi huonointa SaPKoa Räsäsen aikakaudella.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Taavitsaisella annetaan todellä vähän aikaa jäällä. TIedä onko vielä vammaa taustalla tai saattaa olla jopa ansainnut peliaikansa, mutta mielestäni silti näissä vähissä vaihdoissa on nähty jopa kauden parasta Macho Fantasticoa.
 

Janne.L

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Täytyy toivoa, että kolmanteen erään tulee aivan erilainen SaPKo tai tulee lyhyet kevään pelit. Jotain pitäisi keksiä kun maaliero taitaa olla 7-2 TuTolle.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei tämä vielä mikään selvä peli ole. Ekassa pelissä SaPKo tuli kovalla vauhdilla kolmannessa erässä. Tietysti se ei tuonut toivottavaa tulosta silloin, mutta tämä on taas eri peli. Erän alun TuTo:n pitää pelata kunnolla ja mitään liikaa pakittamista ja varmistamista ei pidä aloittaa. Mieluumin tehdään se vasta lopussa, jos johdossa ollaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Piti tehdä niin äärimmäinen teko että kesken pelin hallista kotiin. Tosin flunssa oli syy, mutta ei noin iso tasoero vaikeuttanut päätöstä.

TuTo on hyvä ja SaPKo ei.
 

Oadie

Jäsen
Veikkaan että SaPKo tulee kolmannessa päälle kuin yleinen syyttäjä ja painaa homman tasoihin. TUTO:n ei nyt ainakaan olisi syytä tuudittautua tähän ja ruveta varmistelemaan mitä pelkään.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
8 erää ja 2 maalia. Sarja taputeltu. Oma intohimo vaimoon on kovempi kuin Mestikseen.
Voisi olla viisaampi olla masentumatta tämän parissa enempää ja suunnata ajatukset Bratislavan finaaliviikolle.
 
Kyllä tuo SaPKo on tänään yhtä vauhdikas ja mielenkiintoinen kuin tuo erätaukokisa. TUTO petrasi toiseen erään selvästi peliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös