Otteluseuranta (Mestis 2018–2019)

  • 142 987
  • 2 385

Knap

Jäsen
On muuten vaikea valita, kumman pitäisi hävitä ennemmin, Peliittojen vai RoKin. Peliittojen häviö vankistaisi IPK:n asemaa, mutta RoKin häviö taas helpottaisi IPK:n matkaa kohti playoffeja. Koovee - K-Vantaa toinen samanlainen ottelu, K-Vantaalla enemmän pisteitä kuin IPK:lla, mutta Koovee taistelee tällä hetkellä karsintaviivasta IPK:n kanssa. Noh RoKi-Peliitat seurantaan, niin voi scouttailla tuota Peliitta-nippua.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Ihme touhuu SaPKo pakeilta Hermeksen 3 maalissa. 2 hermeksen pelaajaa SaPKon pakkkien takan ihan vapaana.. ei näin...
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Sapkolaisen maila oman äijän naamaan ja Hermeksen Kangas jäähylle. Ei tuossa vielä mitään, mutta kommentaattori ja selostaja hidastuksen nähtyään että "selvä, maila naamaan ja siitä jäähylle" :D

e. Hermeksen Joen tarjoiluun ratkesi tämä matsi jo aiemmin.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Joensuussa näköjään Mestis kiinnostaa mutta vain ilmaiseksi....tiedä vaikka menisi 3000 rikki. Voi kun aina olisi noin, hitusen muuttuisi ottelutapahtuma.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Sarjan häntäpään kuuden pisteen ottelussa IPK:lta ihan nätti sulaminen. 41.15 ajassa IPK siirtyy 3-0 johtoon, kolmisen minuuttia myöhemmin tilanne on 3-3. Mitä siellä on tapahtunut? Peliitoilla alla vielä pohjoisen kiertue, eilen peli Rovaniemellä ja tänää eilen huilannutta IPK:ta vastaan, olisi kuvitellut viimeisen erän menevän vähän erilaisella käsikirjoituksella.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Jaahas ja Lämsä klesaks ihan perus kamppailun seurauksena..kyllä on Lämsällä paskaa tuuria.. Muuten SaPKo aloittanut hyvin ja Jokipojat ollut todella kankea.

Edit: onneksi pystyy pelaamaan..
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Kyllä kohta jokipojat tekee maalin.. SaPKo häviää kaikki aloitukset ja omassa päässä ollaan ihan mankelissa ja sit henkilökohtaisista virheistä molemmat jokipoikien maalit...
 

X-Stiff

Jäsen
Ketterän pelissä taas katastrofin ainekset melkolailla kasassa. Kohtuullisesta hallinnasta huolimatta ei näköjään maalia taaskaan saada aikaan. Kaveri kyllä sitten rokottaa kovalla prosentilla. Pelottaa jo valmiiksi kolmas erä. Vois tuo perkeleen Junheikki edes joskus tehdä vaikka itse myös sen maalin, tai edes yrittää.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Mielenkiintoinen seikka että viime kaudella kun menetettiin pisteitä, ne menetettiin useinmiten Urpolahteen. Tällä kaudella jos saadaan pisteitä niin ne saadaan juuri Urpolahden hyvällä pelillä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jokipo kovalla sykkeellä ekassa erässä ja aikamoista pyöritystä Rokin päässä. Huttula yyveellä 0-1
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Ei jumalauta. KeuPa pelaaja saa kasvoihin mailan. Peli jatkuu normaalisti. Seuraavalla katkolla linjuri käy kertomassa päätuomarille, että tutolaisen maila osui kasvoihin. Ei jumalauta osunut vaan se oli keuruulaisen maila joka osui omaa pelaajaa kasvoihin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Sapkolla hyvä vire, taitavia jätkiä ja mallikasta peliä kiekolla mutta oksennan kohta noihin makaamisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös