heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaa
Ei maistunut KeuPa hyökille vikalla sekunnilla. Ketterä ryöstää ja on kyllä kaikilla osa-alueilla tässäkin sarjassa parempi, eiköhän mestaruus Kaakkoon tule.
 
How can you have any pudding if you don't eat yer meat?
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Vuohtoniemi jumalauta, täysin ääliömäinen vihellys jälleen kerran.
Hieman huvittavaa, kun vieressä seisonut Suominen ei tilanteessa nähnyt rikettä, mutta sitten tämä viheltää keskialueelta jäähyn. Livessä toki näytti kampilta, mutta hidastus osoitti ettei Lahtinen mailaan kaatunut.

KeuPalta mielestäni kokonaisuudessaan tämän sarjan vahvin erä, maalipaikat pitäisi vain hyödyntää. Noin muutoinkin tasaista menoa, aiemmin ollaan menty melko selvästi Ketterän komennossa.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Vuohtoniemi on hieno mies.
Eikä löydy mistään linkkiä, että näkisi pelin ilman johonkin saudi arabialaiselle pelisivustolle rekisteröitymistä. Kostin yhteiskunnalle ja laitoin pihasaunan lämpenemään.
 
Hakali!
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Selvä poikittainen jää viheltämättä ja Ketterä tasoittaa.
Yllättäen pullonpohjan paksuisten värilasien takaa peliä katsova Rinkinen ei tätä tajunnut kommentoida. Hänen mukaansa jokainen tuomio ja tuomitsematta jättäminen on osunut Ketterää vastaan. Tilanteiden jälkeenkin kuulemma vain KeuPalaiset hakkaavat jatkuvasti pohkeille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J_L_
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Huhhuh mikä peli on menossa. En just nyt haluais olla missään muualla kuin täällä Spa Areenalla. Hieno tunnelma ja peli itsessään todellinen playoff taisto.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Huh melkoista iltaa spa-areenalla, huikea tunnelma! Todella vaikea arvioida kumpi tämän kääntää, Ketterä ei ehkä ihan niin vahva ole kuin kahdessa aikaisemmassa, mutta kyllä Keupa on nostanut tasoa. Mitäs täällä nillitetään kommentaattorista? Keuruulla vetää selostaja JA kommentaattori sellaisilla värilaseilla että oksat pois.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ei löytyny ilmaista linkkiä peliin, niin tein hakalilaisen ratkaisun eli menin saunaan. Muutamat löylyt, kolme olutta ja siivu jalmaria ja katsomaan mikä on tilanne. Jaahas, kun asiat vaatii, niin Hakalista noustaan tekemään mitä miehen pitää tehdä ja syötetään tasoitus. Jatkoilla voitto ja kannu on käytännössä kotona. TAAS!!
 
Hakali!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy