Otteluseuranta (Lukko)

  • 552 717
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
0-2 ja peli pelattu. Lukko tehokas! Saa nähdä millainen loppupelistä tulee, alkaako Pata turhautumaan? Ei maalia mistään ja 2 junnua saikulle.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Jos Setänen pelaa tänään taas nollapelin, joka olisi jo kuukauden neljäs, niin olisihan se nyt aivan naurettavaa jos jotain Tyson Spinkkiä edes harkittaisiin mahdollisena kuukauden pelaajana. Sellaisen godmoden on Osku löytänyt että oksat pois ja Kärpät vapise.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipa hieno vaihto tuohon loppuun, pakit näytti parasta kiekollista osaamistaan ja Nyman kertaalleen pelisilmäänsä. Päätöserä maltilla, ettei lähde vastustajan mahdollisiin typeryyksiin mukaan. Sieltä on jo pelikieltoa tulossa joten lisää ei missään nimessä parane ottaa.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Katoin ton liigavahdin ja en edelleen saa täysin selväksi osuuko päähän vai ei.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Täällä hallissakin tullut kuultua paikallisten asiantuntijoiden fiksuus.
 

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuli katsottua tuo taklaus liigavahdista, kiitokset tiedosta että tuollainen on olemassa. Ei se taklaus mielestäni ihan niin törkeä ollut mitä Ripan puheista ymmärsi. Liigan linjan pukaan pelikieltoa on luvassa vaikka taklaus sinänsä ei oman näkemykseni mukaan päähän osu.

Kokonaan toinen juttu onkin että onko tässä tilanteessa suurin syyllinen loukkaantumiseen taklaaja vai taklattu. Olen jotenkin ymmärtänyt että yksi taklauksien tarkoitus on juuri saada vastustaja menettämään kiekonhallinta. Ei nyt jumalauta hyökkäävä pelaaja voi alkaa katsomaan jalkoihinsa että mitenkä se kiekko nyt siinä lavassa pomppii samalla kun on luistelemassa maalintekopaikalle.

Olen valmis antamaan oman synninpäästöni Nemenecille.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nemecek ei ole paikalla vastaamassa teostaan, niin vastatkoon sitten joku muu lukosta.

Niin ja sitten kun sieltä tulee joku paska vetämään Danforthin kädet paskaksi, niin Lukosta pistetään toinen ukko sitten vastaamaan tämän teostaan. Tämä on kyllä niin järkyttävän vajaaälyinen ajattelutapa, että mikään muu ei ole seurauksena kuin jatkuva oravanpyörä.

Nemecek vastakoot sitten omista teoistaan, kun seuraavaksi kohtaavat. Näin sen asian kuuluu mennä.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On kyllä outo tilanne. Nemecek aika matalassa asennossa ja kädet alhaalla, silti saa osuttua päähän. Ei ota edes mitenkään sen enempää vauhtiakaan. Jos olisi ollut vaikka Danforth tuossa taklattavana, niin mouhoisin koko Jatkoajan nurin. Pikaista paranemista Kivenmäelle.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kerran kolmessa kuukaudessa kun pari tuntia seisoo Isomäen seisomakatsomon tuntumassa niin kyllä siinä näkee ja kuulee kaikenlaista.

Äskenkin toisessa erässä joku patapaitainen sankari fantasioi Danforthin telomisella ja raumalaisten tappamisella.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän se päähän osuu, ehkä rintakehään ihan eka osuma ja siitä liukuu. Veikkaan loppurunkosarjaa. Kädet sinänsä täysin alhaalla jne. Ei vaan jumalauta voi riplailla noin kun kaveri tulee taklaamaan, sen verran pitäisi kunnioittaa peliä ja omaa terveyttä. Ja kypärän irtoaminen täysin anteeksiantamatonta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
On kyllä outo tilanne. Nemecek aika matalassa asennossa ja kädet alhaalla, silti saa osuttua päähän.

Kivenmäen pää oli alhaalla tuossa, kun luisteli kyyryssä. Kokoero pelaajilla on niin iso, että helposti osuu tuossa kohtaa päähän
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Keskelle kupolia se napsahti. Taklaus muuten puhdas mutta vauhti kova ja kuolleesta kulmasta, kyyryssä olevaan Kivenmäkeen. Ikävä tilanne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös