Otteluseuranta (Lukko)

  • 552 366
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Lukko
Helvetin hyvä, että Bono ja Repo onnistuu. Ne, jos jotkut voi ottaa toiset reppuselkään ja ratkaista pelejä jo tuo tuuletus kertoo sen, että pelaa logolle.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Onneks kiekko-ottelu kestää sen 60min. Toivotaa että näin voi myös sanoa 3. Periodi jälkee. Eipä tuo Kärppien pelikään kyl vakuuta. Kyllä täst voitto klaarataa
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärpät tulee päälle varmasti vielä rajummin kuin mitä kahdessa edellisessä erässä, nyt saa ja pitää roiskia kike ulos alueelta. Pakkien yltiötyperät nousut pitää jättää koppiin ja olla hereillä kokoajan. Yhtään ei ole varaa perseillä mikäli joukkue haluaa pisteitä. Pekkakin voi pelinjälkeen ottaa silmän käteen ja katsoa miltä näyttävä peli kulmaralleineen ja lukuisine maalipaikkoineen plus upealla puolustuspelillä näyttää ja siitä sitten the ensi kaudella uudestisyntyneenä tuo tämä ihanuus Lukonkin pelivalikoimaan. Kiitos.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Kärppien kovasta karvauksesta aukeaa iskumahdollisuuksia. Jos ei siis hävitä kiekkoa omassa päässä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
En tajua tuota, että pakki kuskaa kiekon omaan päätylaitaan ja menettää, kun varmempaa olisi ollut vaikka sutia keskialueella. Liikaa tulee tuollaisia. Nyt sitten Kärpille yv.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Uhrautuvaa peliä. Pelataan logolle. Kiitos Pekalle ja pelaajille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös