Otteluseuranta (Lukko)

  • 553 677
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Miten musta tuntuu että Lukolla on aina vaikeeta Heljankoa vastaan. Lisäksi taitaa aina olla pelivuorossakin Lukkoa vastaan.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Oli kyllä paska erä. Juuri nun saatiin pelistä kiinni niin oma Yv sekoitti ja lopputulos olikin selvä.

Hyviä paikkoja siellä oli, mutta puuttuu se tappajan halu näissä. Täytyisi vaan saada paine maalille ja vetoja. Heljanko saa oveakaan kiinni kun päästään paikoille.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Kylhän noi Lukon virheet alkaa jo vituttamaan itseänikin. Ja löysästi kananmunat kainaloissa pelaten. Helpot virheet ei oo valmennuksen vika vaan yksittäisten soturien jotka ne tekee. Eräiden nimeltä mainitsemittomien sotureiden asenne huolettaa suuresti. Mainitaan silti esim. Reunanen. Miten voi selkä suoristua selkeässä vastustajan paineessa omassa päässä. Tässä se pelinsisäisen reagoinnin paikka olisi valmennuksella.
Toka erä muuten oli silti vieläkin Lukon heiniä, enää hienokseltaan. Mut ei Tapparaa vastaan niin vaan nousta tuolta enää.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ei palaakaan, ei kummankaan maalin edustalla.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Löysää on Lukon pelaaminen. Nyt vuorossa Press ja sen jälkeen Pattu ei ota Moilasta kiinni. Syöttöpiste Mikko Pukalle. :)
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Eräiden nimeltä mainitsemittomien sotureiden asenne huolettaa suuresti. Mainitaan silti esim. Reunanen.

On joukkueita jossa on paljon pelaajia surkealla asenteella. Sekä joukkueita jossa juuri ei ole surkean asenteen omaavia pelaajia.
Väitän että edelleen, valmennuksella on helevetin iso rooli tässäkin. Toki Virta ei todellakaan ole mikään mestari motivoija tai hengenluoja ja tämä on yksi iso syy miksi Lukko ei tule keväällä pitkälle pärjäämään. Paska asenne =surkea sitoutuminen
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Hyvä munata toi neljäs maali alkuun, sauma meni. Kiitos Press
 
Kun katselee Lukon penkkiä; kasvoja, ilmeitä ja reaktioita - näkee pelokkaita, epävarmoja, jopa surullisia kasvoja. Kuka nää jätkät saa uskomaan, luottamaan ja pelaamaan ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös