Otteluseuranta (Lukko)

  • 553 433
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Kyllä ainakin 50% Westerholmeista osoittautumassa täydeksi timantiksi
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Alivoima juoksee kiekon perässä ja Setäsellä luukut auki. 2-3.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Setäsen seula pitää JYP:in pelissä mukana.

Paikanpäältä nähtynä todella raikas erä JYPiltä ja en muista olenko koskaan nähnyt näin kiekollisesti aktiivista vieras JYPiä. Maali tai pari voisi olla enemmänkin jos Setänen ei olisi ottanut paria jäätävää koppia tai siinä yhdessä tilanteessa JYP olisi saanut tyhjiin josta sidottiin ohi maalista.

Setänen pitää lukemat vielä tasaisina. Tiedä sitten onko Lukko vaa paska vai mitä, mutta muutamia virheitä lukuunottamatta ihan mukavaa peliä JYPiltä.

JYPin leirissä ollaan taas sitä mieltä, että Setänen pitää Lukkoa pelissä mukana? En nähnyt ekaa erää, mutta melkoiset maalikarkelot ollut näemmä käynnissä. Viisi maalia.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olipas nätti. Danfortin namupassi ja Linus hakee takatolpalta. Nyymannista on tullut mies. Viime kaudella vauvanliha tuoksui liikaa.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tässä kiteytyi hyvin Lukon tämänkauden ennakkoon arvioidut haasteet. Puolustus ja maalivahtipeli.
Ei ole vaikea ennakoida että Lukon peleissä tehdään paljon maaleja, valitettavasti vain molempiinpäihin.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi sentään, 6 maalia omiin. Ei lämmitä vaikka itse namuttelet muutaman. Toi pakkiosasto on kysymysmerkki tällä hetkellä. Ja molarit.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo kyllä on pelottavan heikolla tasolla Lukon puolustuspeli tällä hetkellä. Mahdollisimman nopeasti selvyys Reunasen ja Heinolan tilanteeseen kiitos.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
No en kyllä itse jaksaisi panikoitua. Sveitsin kiertueella kuitenkin omiin kolmessa pelissä viisi maalia ja aika hiljaista oli täälläkin. Tällasia pelejä nyt vaan tulee joukkueelle kuin joukkueelle ihan runkosarjassakin.
 

AT-10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipas heikko kenraali Lukolta. Viisikkopuolustus oli ajoittain täysin sekaisin ja tätä JYP hyödynsi kyllä tehokkaasti. Ainoastaan toisesta erästä voi antaa puhtaat paperit. Puolustus- ja maalivahtipeli tulee asettamaan kyllä haasteita tulevan kauden osalta. Toki muut harjoituspelit ovat sujuneet ihan positiivisissa merkeissä, joten ei tästä pelistä mitään liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä kannata kuitenkaan vielä vetää.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ristiriitainen fiilis. Torjuntoja katsoessa Setänen vaikuttaa pitäneen Lukkoa pystyssä. Vain ensimmäisen erän nähneenä niin vähän halvoilta menneet vaikutti. Toki ne myös puolustettiin päin sitä itseään.

Kyllä se niin vaan on, että suurin kysymysmerkki on maalivahdit tai lähinnä onko Lehtinen riittävän hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös