Otteluseuranta la-su-yö 31.10.-1.11

  • 9 097
  • 93

TML

Jäsen
Alivoima taidettiin nipin napin kestää mutta sitten iski Hal Gill(???)... Komea lämäri ja 3-1 taululla jo.

Maalin jälkeen Beauchemin hermostyy Cammallerille joka tuuppaa selästä juuri maalin aikana. Cammalleri käynyt aika kuumana tänään.
 

M@thieu

Jäsen
Onnekkaasti pomppi kiekko kolmannen kerran Toskalan selän taakse, maalintekijäksi merkattiiin...*drums* Hal Gill! Uskomatonta.

Ja nyt Leafs jo kaventaakin maalin jälkeisestä kahakasta seuranneella ylivoimalla.
 

TML

Jäsen
We may have change!! Stempniak iskee ylivoimalla kavennuksen. Habs sai jäähyn tosta maalin jälkeisestä härdellistä ja Leafs kostaa. Komia veto myös Stempilta.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Toimiiko muilla Habs-Leafs ESPN360:n kautta? Täällä pysähtyi hetki sitten - jää vain lataamaan eikä video lähde pyörimään. Muut pelit toimivat.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Hoh, Sidney otti matsia.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sid ja Zidlicky hakkasivat aikansa toisiaan mailoilla maalin takana ja sitten tippui hanskat. Crosby oli tässä laadukkaassa titaanien taistossa hieman niskan päällä, mutta tuomarit hyökkäsivät lentäen keskeyttämään taistelun ollessa vielä täysin kesken.
 

taksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Indianapolis Colts
Aika suuri etu Wildille tuosta tilanteesta, Crosby sentään jopa 7 min pois jäältä niin äijät voi höntsäillä, eikö?
 

TML

Jäsen
Komisarek boksiin jälleen kerran. Poikkaria veti Lapierreen mutta jostain syystä Lapierre ei saanut hanskojen tiputtamisesta mitään. Graboakin kiinnipidettiin kovasti mutta sekin jäi huomaamatta.

Kestäkää!

edit. Jaaha, 4-2. Hamrlik pyörii maalivahdin alueella ja White ei anna mitään painetta Gomezille vaikka pelataan jo 5-5 vastaan. Ei paljon lämmitä "hyvä alivoima" kun heti jäähyn päätyttyä vastustaja iskee.

No Komi, nyt on kahdesti tällä kaudella otettu jäähy Habsia vastaan kolmannessa erässä ja päästetty heidät tasoihin ja kahden maalin johtoon. Onko nyt tyytyväinen olo?
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Tambellini tekee illan kolmannensa ja vie Islandersin 5-0 johtoon hetkeä ennen ottelun loppua.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Nyt on hyvä mennä nukkumaan. Kannatti valvoa pitkälle yöhön ja nähdä kun Islanders saalistaa 5-0 voiton. Bironille nollapeli ja Tambellinille hattutemppu! Weight kyllä epäonnistui rankkarissaan aivan lopuksi, mutta numeroiden kaunisteluahan se vain olisi ollut. Joka tapauksessa hieno taistelu ja näitä lukemia en uskonut näkeväni taululla erittäin vaikean ensimmäisen erän jälkeen.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Toronto tuli vielä lopussa kahden maalin takaa tasoihin.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Pupeltakaa vähän Habs mjitaah?

Onneksi Toskala ei saa rankkareita kiinni.
 
Viimeksi muokattu:

M@thieu

Jäsen
Saatiinpa lopulta tästä kaksi pistettä Cammallerin ja Gomezin rankkarimaalien ja Halakin torjuntojen ansiosta. Mutta mutta, kyllä nyt olisi jo opeteltava hoitamaan näitä pelejä varsinaisen peliajan puitteissa. Eikä nyt varsinkaan noin lopussa voi tunaroida tuolla tavalla. 14 ottelusta vain yksi ainoa 60 minuutin jälkeen otettu täysi pistepotti.
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Wings-Flames 0-0 ekan erän jälkeen. Aikamoista sähellystä hyökkäyspäässä. Kipper ryösti Draperin erän lopussa, mutta muuten ei paikkoja koko erässä jaeltu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös