Otteluseuranta la 4.4.2009 SM-liigan välierät ja liigakarsinta

  • 64 571
  • 282

zorro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jok, Jokerit
Meno tasoittunut Vaasassa, paljon paljon jäähyjä. Laukauskarata mukaan Ässät on taas ottamassa maalien edustoja haltuun.
 

Ottomaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit forever ja muulloin HIFK
Kyllä tuo oli kiekottoman miehen estäminen.

Mutta ei jumalauta tuota Kärppä-katsomon jatkuvaa itkua, tuonne halliin en perkele kyllä lähde yhteenkään Kärpät-Ilves-peliin, ellei ole ottelusarjan ratkaiseva peli.

Ei huh huh.

Ilmeisesti katsomon pitäisi sitten taputtaa koko ajan tuomareiden vihellyksille ja myös sille jos kotijoukkueen miestä otetaan väärin ;-) Näinkö Ipan otteluissa tehdään?
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Ja 3 minuuttia 51 sekuntia ennen 18 minuutin erätaukoa... Tiedä vaikka sitä aikalisää tarvittaisiin siellä ottelun loppuhetkillä enemmän...

Tami ei nähnyt muuta kuin tehdä mitä huippukoutsi voi ainoastaan tehdä katkaistakseen valtavan momentumin eli ottaa aikalisän. Tami-talk.
 

arkama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Takkurannan Pallosalama , Miami Dolphins
Tähän vahva eri.

Tampereellakin kyllä tullut huomattua tuo, ihan Ilveksenkin fanikatsomossa. Aivan liikaa itkua sielläkin, mutta tuolla itkee suurinpiirtein koko halli. Tampereella taas enemmänkin vain nämä raimos ilves 41s commandos ninjas ofs tamperes ipas ja Tapparan ääri- vai ääni-ryhmä.

Mielestäni joka paikassa jossa on fani toimintaa, tuota pillitystä kuuluu. Tosin en ole käynyt Rauman äijänsuolla katsomassa yhtään matsia joten se on paikka josta en voi varmaa sanoa , olettaisin kuitenkin että myös siellä. Aivan sama kuinka vahva eri,näin se vaan on ja se kuuluu Suomalaiseen katsomokulttuuriin !
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Jotenkin sellanen "miten tässä näin kävi"-fiilis. Eka erä, vaikka luvut tasan olivatkin, oli kuitenkin niin hyvin Kärpillä hallussa etten tällaista osannut odottaa. Tasainenhan tuo 2. erä oli mutta Blues käytti hienosti paikkansa. Hemmetti vie, nyt olisi ollut niin hyvä paikka katkaista sarja, mutta 20 min jäljellä ja onhan noita nousuja tapahtunut. Pelitempo ei ole lähelläkään eilistä..ei näitä pitäisi perättäisinä päivinä pelata.
 
Eikö tuosta Järventiestä päästä edes parin vaihdon penkittämisen verran eroon? Eikö?

Täysin samaa mieltä. Atte kentälle.

Eiköhän se ole ihan sallittua tehdä katsomossa moista huutoa, sehän on sit tuomareiden ongelma jos viheltävät väärin. Sitä ei kyllä tässä pelissä ole vielä tapahtunut kertaakaan, hyvin on tuomanneet.
Minusta se on hienoa että yleisö regoi peliin ja pitäiskö niiden huutaa Kärpille jäähyjä....vai?
 

Ottomaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit forever ja muulloin HIFK
Järventie oli paska jo Jokereissa, joten ihmetytti jo etukäteen miksi Kärpät hänet edes hankki. Hän ei ole mestarijoukkueen tukipilareita. Ja liian kallis mies kolmoskenttään.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Eniten vituttaa Järventien ohessa se että "maalintekijä" Koivisto tarvitsee jumalauta 20 maalipaikka yhden tekemiseen. Helvetinkuustoista, ottais oppia Kelleristä saatana.
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onpa ollut varsinainen irvikuva vs. edellinen matsi. Kärpät perseilee ja Blues pääsee tekemään unelma vedoilla 1-3.

Taidetaan pelata maanantaina vielä..
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saapa nähdä tuleeko Kärpille taas kolmannen erän alkuun muutama kevyt jäähy ja näin varmistetaan, että mitään kunnon takaa-ajoa ei saada aikaan..
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Ässät tuli kyllä paljon paremmalla liikkeellä toiseen erään, ja Sillanpään olisi pitänyt pistää peli tasoihin.

Mave pilaa koko ketjunsa pelin, ja Damonin ketju ei pääse edes omista pois. Eerolta pari loistavaa torjuntaa, ja loppua kohden Sport alkoi ottamaan jäähyjä urakalla. Ässien ylivoima tuttua paskaa, eikä sitä kannata enää harjoitella, kun sitä ei ole ennenkään tehty.

Hieno tasoitus Lutilta, noin ne vastahyökkäykset pitää hyödyntää.

Kohti kolmatta, ja pysytään pois boksista, niin sarja katkolla tiistaina.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jep jep. Sama vanha paska jatkuu. Kärppien pakit pelaa oikein huolella päin vittua. Mitä helvettiä tuolla pitää tapahtua, että Haapakoski älyää ettei tuo perseily voi enää jatkua? Järventie hiuksista vittuun ja Ohtamaa tilalle. Tarkki ei puolestaan ota tärkeitä koppeja, tai paljon muutakaan.

Helpolla saa Blues tämän pelin viedä. Komeita kuteja!

Tuomarit taas sitä samaa paskaa, kuten odottaa saattaa. Milloin noista Bluesin sukeltamisista tuomitaan yhtään tilannetta oikein? Ens kaudella?
 

Juke #29

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas jäähy rikas erä. Joukkueille jaettiin yhteensä "vaivaiset" 16 minuuttia jäähyjä, mutta onneksi kumpikaan joukkue ei erityisemmin hyötynyt tuomareiden linjasta, vaan jäähyt menivät aikalailla tasan.

Blues viimeistelee kyllä kovalla prosentilla maalipaikoistaan. Kärpilläkin oli omat paikkansa, joista olisi voinut tehdä. Näinhän tämä peli menee - jos et itse tee paikoista maaleja, niin kaveri tekee.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Kyllähän tuo Bluesin erä oli ihan selkeästi. Laukauksetkin 11-4. Nyt taas jännitellään. Ihme homma kun aina ennen tuskailtiin sitä että ei vittu saada maaleja. Nykyään tuskaillaan että eikö sitä kiekkoa saada pysymään pois sieltä omasta maalista

3 huippupaikkaa 1 maali ja päälle 1 huippuveto.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Eiköhän se ole ihan sallittua tehdä katsomossa moista huutoa, sehän on sit tuomareiden ongelma jos viheltävät väärin. Sitä ei kyllä tässä pelissä ole vielä tapahtunut kertaakaan, hyvin on tuomanneet.
Minusta se on hienoa että yleisö regoi peliin ja pitäiskö niiden huutaa Kärpille jäähyjä....vai?

Vaikea arvioida paljonko tuo vaikuttaa tuomareihin, mutta parhaimmillaan kotiyleisö hengittää jokasen tilanteen mukaan ja reagoi spontaanisti. Niin ainakin Porissa kun aina vuosikymmenen välein pelataan oikeita pleikkareita.

Järventie. Ei oo mitenkään erikoisesti noussut esiin tässä pelissä. Muistikuva joistain ihmeellisistä kaatumisista tärkeissä pleikkaripeleissä takavuosilta. Kokeneet Kokko ja Kuoppala on tärkeitä pakkeja, mutta välillä pistää silmään sellanen ylirauhallisuus omissa: pidetään kiekkoa viimeseen asti, menetetään väline kovan prässin alla ja Kärpät pääsee vyöryttämään minuutin päädyssä. Kuoppalalta aika riski-taklaus vaihtoaition edessä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Ässät tuhlailee..
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Forrest 2-3 ja peli on auki.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Forrest kaventaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös