Otteluseuranta la 11.04.2009, Ässät-Sport (7. liigakarsintaottelu)

  • 61 005
  • 275

Somn

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, Ilves
Ässät on kyllä aivan erilaisella jalalla liikkeellä mitä koko sarjan aikana. Ylivoimallakin osataan laukoa viivasta.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Tasakentällisin Sportin lievässä hallinnassa ja Ässät yllättäen hallitsee ylivoimillaan niin silloinhan Ässät hallitsee koko peliä.
Mielenkiintoista tulkintaa selostajalta...
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Kyllä on Sport pinteessä kaikilla eri tasoilla. Ja jos tuomarilinja olisi hiemankaan tiukempi, Ässät saisi enemmän ylivoimaa... Kyllä on Tamilla iso työ kääntää tämä ottelu.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Nyt on Sportilla tosi kyseessä. Ja Tamilla. Saattaa tuo vetää kunnon liturgian erätauolla.
 

ronkpukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC, Toronto (seurailen)
Liiga-rutiinin voima jyrää. Fyysisesti Ässät dominoi, vaikka Sport roikkuu muuten pelillisesti mukana. Kyllä näyttää, ettei tästä kuitenkaan kevään suurinta yllätystä saada, vaan Ässät hoitaa.

Uheilukanavan kuva on kyllä kuraa ainakin itsekatsomassani vastaanottimessa.
 

d2uce

Jäsen
Siinä oli jo vähän Ässien näköistä peliä, kun äijää heitettiin seinälle Huhtalan johdolla oikein urakalla. Sen näköistä vyörytystä, että ehkä olisi se Tamin aikalisä™ ollut paikallaan.
 

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
Vaasan veri vapisee ja KOVASTI! Ei oo kyllä Sportilla ollut mitään jakoa tänään - Ässät on vienyt ja Sport yrittänyt vikistä! Nyt saa Tami kyllä keittää käärmekeitot erätauolla, jos Sport tulee vielä mukaan taisteluun liigapaikasta!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Sport näyttää olevan potkun jäljessä. Tamin uho ei ainakaan vielä ole konkretisoitunut. Hyvää hässäkkää oli vielä Ässien maalilla kun erä oli päättynyt. Juuri sellaista hämmennystä mitä pitääkin näissä peleissä olla. Eipä ole finaalisarjassa pahemmin näitä nähty.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se oli kyllä aika selkeästi Ässien erä. Yksi hyvä pyöritys Sportilla oli mutta kokonaisuutena Ässät vei Sportia ihan miten tahtoi. Nyt oli kyllä Ässä-pelureilla ihan totista yritystä ja Sport oli tuossa erän lopussa jo aika pahasti pulassa. Jos ei Tami jotain ihmeitä keksi erätauolla niin kyllä Ässät tämän pelin vie. Tai tietysti jos Ässät alkaa kuvitella samoin kuin minä, ja tuudittautuu jo voittoon, niin onhan se mahdollista että Sport pystyy vielä tasoihin nousemaan, onnistuihan se edellisessäkin pelissä.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Vai että tällainen on sitten se "niin latautunut Sport että tulette yllättymään." Tottahan tuo silti on, olen tosiaankin yllättynyt ettei Sportilla ole ollut tässä MITÄÄN jakoa. Nyt sitten kai näkyy se SM-liigan ja Mestiksen tasoero, Sport ainakin on ollut täysin vastaantulijana tähän mennessä. Ja jos Ässät jatkaa samalla tavalla, niin onnea Sportille mestikseen.
 

Sic

Jäsen
Ei ollu sportilla erän loppuun mitään mahiksia, nyt tuli erätauko hyvään paikkaan sikäli, mutta en kyllä usko että tuolta enää noustaan, saa kyllä melkonen ryhtiliike tapahtua sportilla. Sportin olis pitäny näköjään homma hoitaa kotona, nyt se tuntuu olevan aika vaikeaa kun kuuntelee tuota Ässähallin hurmosta.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Hmm, mielestäni eka erä on ollut ihan hyvää kiekkoa, ei mitään homoneppailua vaan tuollaista hyvää taistelulätkää. Sportilla ollut vähän vaikeuksia pelinsä kanssa, kun eivät pääse käyttämään omia vahvuuksiaan. Valitettavasti jäänyt aika vähälle karsinnan seuraaminen, mutta vähän ennakkoon arvelin, että fyysisessä pelissä Ässät on parempi, ja näinhän tuo avauserä vähän antoi vahvistusta ajatuksilleni. Sportin pitäisi päästä haastamaan isolle jäälle enemmän, laidoissa pyörimällä Ässien miehistö kampeaa kyllä kiekon itselleen.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jeees!! Se on siinä. Lisää löylyä Pata nyt on saunailta. Hieno homma näin sen pitääkin mennä. Nyt se joukkueiden todellinen tasoero todellakin näkyy kaukalossa.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Tasakentällisin Sportin lievässä hallinnassa ja Ässät yllättäen hallitsee ylivoimillaan niin silloinhan Ässät hallitsee koko peliä.
Mielenkiintoista tulkintaa selostajalta...
Käännä Urheilukanavalle, sieltä tulee tämä peli jossa Sport on ollut vastaantulijana niin tasakentällisin kuin muutenkin.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllähän Sport aika pahan jyrän alla oli ensimmäisessä. Ässät tuli helvetin kovaa ja laidat ryskyivät. Ansaittu 2-0 johto.

Huikea peli tähän asti, alkaisi jo kausi 09-10...
 

Jacobus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Sport näyttäisi olevan hieman pinteessä. En usko, että peli on kuitenkaan tässä. Nousihan Sport viimeksikin kahden maalin takaa. Ässien kolmas maali voisi olla jo lopullinen niitti Sportin nousuhaaveille. Salmisella oli jo hyvä paikka maalinsa jälkeen läpiajossa, mutta ei onnistunut.

Kaiken kaikkiaan hyvää kiekkoa tähän mennessä. Hyvä, että edes seitsemäs ottelu saatiin telkkariin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1. erä

Olin ehkä hieman Sportin puolella tässä sarjassa, mutta oli kyllä Ässiltä sen verran hieno esitys koko ensimmäinen erä, että ei todellakaan ole vääryys mikäli joukkue säilyy liigassa. Odotin, että kotijoukkue surffailisi kentällä kananmunat kainalossa, mutta Ässiltä löytyi tahtoa ja intohimoa, joka näkyi ihan tänne kotikatsomoonkin. Yleisökin oli hyvin mukana koko erän.

Nyt sitten vain jännäämään, että millaiseen iskuun Tami saa psyykattua Sportin erätauon aikana, peli toivottavasti jatkuu hyvänä ja kyllä tämäkin matsi jo tässä vaiheessa hakkaa SM-liigan finaalit 100-0.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jeees!! Se on siinä. Lisää löylyä Pata nyt on saunailta. Hieno homma näin sen pitääkin mennä.
Pahaltahan tuo näyttää. Mutta nämä on taas näitä herroja, joiden mielipiteet vaihtuvat jokaisen maalin jälkeen niin kuin muijien menkkojen aikana konsanaan. Jos Sport yhtään herää tähän päivää ja saa seuraavan maalin niin toivo elää. Eli seuraava maali ratkaiseekin sitten jo aika paljon, onko Sportilla enää jakoja... Voi olla että momenttumi oli ja meni viime matsin jatkoerissä...

Edit. Hienoja pelejä kylllä nämä karsinnat. Tunnettakin pikkaisen enemmän tuola jäällä pelissä, kuin esim. liigan finaaleissa. Sama näkyy myös katsomoissa.
 

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Jeees!! Se on siinä. Lisää löylyä Pata nyt on saunailta. Hieno homma näin sen pitääkin mennä.

Ei mitään väliä. Ensi vuonna on SaiPa karsimassa. Hyvä että Ässät säilyy, sillä seuraava joukkue, jonka toivon putoavan liigasta on SaiPa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös