Otteluseuranta (KooKoo)

  • 271 896
  • 3 029
Tila
Viestiketju on suljettu.

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Varmaankin kooste tehty automatiikalla, jossain ainakin mainittiin että maalit aletaan näyttämään 20 sek ennen maalin syntyä, automatiikan tekemänä.

Joo, älytön homma ja mielestäni Telian on turha puhua ottelukoosteesta, kysehän on nyt pelkästä maalikoosteesta.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaksi kovaa peliä perättäisinä päivinä. En nähnyt teidän Kärppä-peliä, joten kyselisin, että miten se vertautui perjantain IFK-peliin? Oliko IFK perjantaina oikeasti parempi, vai oliko KooKoon focus jo seuraavassa Kärppä-pelissä?

Meillä on mennyt muutama peli ohi ihan sen vuoksi, että lähipäivinä on ollut vastassa joku kovempi joukkue, ja pelaajien mielenkiinto on selkeästi ollut siinä, eikä sen iltaisessa vastustajassa...

Vaikka IFK-matsi olikin meiltä kunnon ohipeli, niin sanoisin pelkästään viikonlopun peleihin suhteutettuna että Hifki oli kovempi. KooKoo sai Kärpät parin erän ajaksi kuitenkin aika hyvään niskalenkkiin. Helsingissä oltiin enemmän itse mankelissa. Sellainen kuva jäi, että stadilaisilla oli parempi taktinen valmistautuminen KooKoota vastaan kuin oululaisilla.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
[askotauru]Hyvä Ässät![/askotauru]
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hienoa.

ps. Koiviston piiska
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Saattaa tulla rumat lukemat tänään, vähä niinku uudet jaot vois tehä.
 

Keyser

Jäsen
Harmi kyllä et Hauken nolla meni Sportin ainoaan maalipaikkaan koko pelissä. Näin suurta tasoeroa ei oo tainnut tälläkaudella ollut missään KK matsissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös